BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Turkey : Mt Uludag , Yesil Karsi, Turkish Delight #Day2
Tuesday, February 4, 2014 • 1:13 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Phewww, harini penat duduk dalam bas je, seriously almost 9 hours perjalanan from Selcuk to Cappadocia. Ohhh okay, kita tolak tepi dulu bab tu haha. Ni cerita 2 hari lepas, tangguh nak tulis sebab penat hikhok >.<

1) Hotel Baia









2) Mt Uludag

Sampai sini semua excited, tapi tak dapat ski pun sebab masa 1 jam je TT______TT So pergi main main jelah jawabnya. Next time lah bila ada rezeki, bukan setakat ski, snowboarding semualah kita main.










My own version of Olaf.


The real Olaf.


But still, my Olaf is better muahaha.









3) Yesil Karsi

After main main snow terus pergi lunch dekat Yesil Karsi. Before lunch tu Mr Hassan ( our tour guide ) bagi jalan jalan shopping sikit. Sooo apa lagi...














Majoriti semua beli barang dekat Silk House, myra dengan ada ( shuhada ) pergi jalan ke belakang sikit and Alhamdulillah ada kedai ceramics. Kat situ dia jual murahhhh :D Fridge magnet yang jual 3 TL satu dekat silk house, myra dapat 12 for 10 TL.

4) Turkish Delight




Excited masing masing dapat rasa. Myra suka minum apple tea dia. Dia banyak flavor tea yang jual, and ada dua jenis. Satu granulated, satu lagi natural. Yang natural sesuai for diabetic patient lah, kalau granulated untuk non-diabetic.






 Kat TD tu ada lah beli se dua apple tea dia, nak beli manisan lain mahal sangat pula. Diorang kata beli kat tempat lain lagi murah. Rasanya kalau nak buat review pasal barang murah but quality dia bagus kena tunggu habis trip ni dulu. Sekarang belum habis lagi, nak cakap banyak pun tk boleh juga hihi.

That's all for now, wallahualam.

P/S : Nak update terus or tak for Day3 punya?
 


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Turkey : Topkapi Palace, Blue Mosque, Aya Sophia #...
  • Random Post
  • Second year.
  • Projek : Aku dan Mesir w ZineParacetamol
  • Raya 2013
  • Lingo 2013
  • Final Exam 2
  • Housemates #2
  • Marriage.
  • Mr K : Y U SO CHARMING ?