BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Winter Break : Day 3 ( Dahab )
Tuesday, February 5, 2013 • 8:46 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Last entry myra stop before sempat cerita pergi ke Blue Hole aight : Dahab . After breakfast je, kitorang naik jeep terus ke Blue Hole, adalah dalam 15 minutes, kalau pak cik tu pecut ala ala nak menang F1 or dia tengah berangan berlakon dalam Fast Furios ke, boleh lah sampai dalam 10 minutes hihi :)


Daena and Diba.


Izzati and Syera :)


In the jeep vroommmvrooomm.





Me and Daena *her eyes always tertutup hahaha*








Serious lawa aight aight? Kalau tengok dengan kaca mata sendiri, Subhanallah, memang cantik lah, laut dia meman biru betul :)


After snorkeling di Blue Hole. Gambar before snorkeling takde :( Ada masalah time tu, sedihhhhh.


Haaa, habis je snorkeling di Blue Hole, pukul 2.30pm kitorang gerak untuk naik Glass Boat pula, by using the jeep again hihi.











Jengjengjeng, I'm the superior Glass Boat :D


Alamak, tersesat gambar dekat Blue Hole :P Haaa, nanti bila myra dah dapat gambar dari boys or ustaz semua tu, myra akan letak gambar tu in shaa Allah. Blue Hole sangat cantik! Seriouslyyyyy :)





I LOVE MALAYSIA!


Macam ni lah rupa bila tengok, kita duduk atas kerusi je :) Btw, gambar ni memang tak ikut susunan sangat, so sorrryyyy uollss :(























 US!


See, kitoang feeling feeling titanic sat atas boat ni. Tapi buat titanic beramai ramai lah, dah nama pun berlima, sorang snap, lagi berempat haaa depa lah tangan tu luas luas :P


Romantic and sweet tak kami bertiga? Muehehe :3





L.O.V.E


Are you ready kidss? Aiii aiii captain! *nyanyi lah lagu Spongebob sampai habis terus yee hihi*


Wiitwiiit anak dara haha :D

Haa, habis je activity naik Glass Boat tu, kitoang balik hotel. Masuk bilik sat, tukar sandal then kitorang pusing lah Dahab tu kejap. Bandar dia kecil and comel je, macam Storybrook dalam cerita Once Upon A Time tu haaa, serious comel :D


Ni restaurant Same Same But Different. WAJIB pergi if korang datang Dahab ni, kena try Ice Cream Thick dia!





Ice Cream Thick, 15LE :D


Sorry ye, gambar ni sesat hahaha :P


US :) Diba, Daena and Me.








See, kecil je bandar dia, small town gitu, comelll comelll :D


Pusing pusing jumpa pula mamat Jepun, Yuji ad Maruki :)

Penat pusing, kitorang balik hotel, dinner, siap siap semua then buummmbuuummm tidur :D Untuk hari ke 4, I'll update later, In shaa Allah. That's all, wallahualam :)


To be continued ...


P/S : Sedapnya yogurt buah Qis buat, nyummnyummm.



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Winter Break : Day 2 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 1 ( Cairo )
  • Winter Trip : Prologue
  • Happy Birthday Ummi !
  • Hanis, Qis, Faro and Shock's Trip :)
  • Africano Park.
  • Date :)
  • Quick Update!
  • #1
  • Harami!