BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Turkey : Mevlana Museum Cappadocia #Day4
Friday, February 21, 2014 • 11:42 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?

*rindu rumah*

Yeayyy, sem 4 dah start ! *is that a yeayyy?* Mood nak update pasal trip ni pun makin berkurang. Biasalah kan, makin lama makin malas haih. Tapi kalau tk tulis, tak ingat what happened. At least orang tak baca, myra sendiri yang baca hoho.

Hahh, 04022014. Harini memang bosan. Sebab dulu dalam bas lebih kurang 7 8 hours TT____TT Memang tidur jelah dalam bas zzzzzz. Mr Hassan ada cakap akan stop satu tempat untuk pergi tengok. But myra tak ingat apa benda. So pakai pakaian yang simple blabla gitu, sekali pergi Mevlana Museum. Nasib lah kan pakaian tak sesuai, janji time dalam bas selesa nak duduk macam mana hoho.

1) Lunch dekat tak-ingat-nama-restaurant







Ayam bakar nyumsss nyumsss. Yang merah tu tomato tau. Mula mula myra ingat sambal cili dalam plastik, habis diorang gelakkan myra ciskek sungguh -.-''

Then teruskan perjalanan. Serious bosannnn sebab lama sangat dalam bas.



2) Mevlana Museum


Sorry blur sebab time ni tengah jalan plus tengah sejuk tangan menggigil :p And malas nak retake.






Interior dia lebih kurang je masjid masjid yang kitorang pergi.















Then kitorang apa lagi, teruskan lah perjalanan ke Cappadocia :D Bosan kan entry ni? Myra yang tulis pun dapat rasa hahaha. That' all, wallahualam :)

P/S : Doakan kitorang murah rezeki yeee, banyak sangat keluar duit beli banrang for Operative and Prostho hoho.

 
 


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Turkey : Leather Factory, House of Virgin Mary, Ep...
  • Turkey : Mt Uludag , Yesil Karsi, Turkish Delight ...
  • Turkey : Topkapi Palace, Blue Mosque, Aya Sophia #...
  • Random Post
  • Second year.
  • Projek : Aku dan Mesir w ZineParacetamol
  • Raya 2013
  • Lingo 2013
  • Final Exam 2
  • Housemates #2