BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Random Post
Friday, January 24, 2014 • 10:18 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Haha, kalau adik nampak kakak letak gambar tak betul dia ni confirm kena bebel.

Disebabkan dah lama sangat tak update blog, nak tulis apa pun tk tahu. Ni first entry for 2014 right? Oh well, Happy New Year! Hahaha, new year lah sangat kan. Nak habis bulan satu dah pun. Mianhe, exam berderet deret, tu jadi malas nak tulis. Padahal bukan nya study sangat pun, result pun macam ada petanda je nak jatuh ni tsk tsk T_T *Nauzubillah*

Tinggal lagi satu paper sebenarnya, 27hb ni last paper, my favourite subject Pathology :D Pray for me uollsss. Then winter break assa! Tak sabar nak cuti, sem ni hectic sangat, malas dah nak fikir. Bak kata Anis, prepare for next sem. Hahahaha, yelah kan, macam lah aku ni ready nak prepare. Kalau bab cuti baru boleh prepare betul betul.

I really takde intention nak tulis this entry, fyi tajuk entry ni pun belum decide lagi nak tulis apa. So kita letak gambar jelah kan, kalau myra cerita pun hangpa semua nak baca ke?? Haha.


Time mengundi Ketua and Penolong Ketua Batch. *so pelik bila cakap penolong, macam time sekolah rendah pula*






Kitorang memang suka penuhkan memory fon Rai -.- Tengok muka Dibo hahaha.


So tempting.... But bukan myra yang pergi makan ni, siapa entah haritu bagi whatsapp ni, tak ingat dah.




Pergi Sultana pun jadi lah hahaha.


Mana tak gemuk -.- Tengoklah cone dia tu dah besar haih. Pipi pun apa lagi, makin besar lah.


Lama dah tak makan banyak macam gini. Haritu pergi Nile Restaurant kat Cairo, Qis apa lagi, macam macam dia order.








Random....


Human Right :D






Lama dah tak letak gambar ni kan hihi. Tak banyak pun yang berubah since tahun lepas.

 Kbai, dah tak tahu nak letak apa -.- Anyway, kalau ada apa apa yang best. Or after winter break nanti I'll update :) Tak sabar nak pergi Turkiiii weeeee, any suggestion nak bawa apa for this trip? Till then, wassalam.




 P/S : Rindu lah nak balik Malaysia tsk tsk u.u


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Second year.
  • Projek : Aku dan Mesir w ZineParacetamol
  • Raya 2013
  • Lingo 2013
  • Final Exam 2
  • Housemates #2
  • Marriage.
  • Mr K : Y U SO CHARMING ?
  • Winter Trip : Day 5 & 6 ( Hiking - Cairo )
  • Winter Break : Day 4 ( Sinai )