BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Second year.
Thursday, November 21, 2013 • 7:34 AM • 1 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Lama dah tak update blog. Busy memanjang, ada je time tak busy, but time tu takde mood nak update blog. Well kalau update pun bukan ada orang nak baca hikhik.

Alhamdulillah dah almost 3 weeks balik ke Alex semula. Now I'm a senior wohooo. Happy? A lil bit maybe, sebab tinggal lagi 4 tahun je nak habis degree In shaa Allah. Ramai juga yang tanya kenapa myra sambung sini, tak nak sambung Malaysia. Well jawapan senang, rezeki and jodoh dekat Alex ni kuat sangat, sambung jelah kan, mudah mudahan dipermudakan amin :)

There you goes, few pictures before fly haritu :

 KLIA

 

Missing this two lil brothas :')

 

Cece, the only daughter left in my dad's house. Yang kakak dia dua orang dah masuk U hoho. 



Crybaby -.-



With my one and only dad :)


Many people say we look alike. Does it? Well, she's my awesome mother and I'm her daughter, ofcourse we look alike :D

Eid Adha:
 


Tak banyak gambar time raya haji haritu, so selit gambar Abang 1 muehehe.

Majlis Tahfiz Akhi :


Alhamdulillah, another hafiz in the house. Be a better muslim Akhi :D


 
Gambang


Normazli's princesses.






Sangat gigih oke muka cece pergi timbus Atik time ni hahaha.

Girl's Night: BBQ + Sleepover.







Hangout with Mag6: 



 
 Tu baru sikit gambar before fly, nak letak semua nanti penuh pula. But nak buat special entry pasal tu, takut tak terbuat hihi.

And bila dah sampai sini, bergambar dengan housemates jelah kan :)






Hotel Sheraton :
 







Dentist to be in shaa Allah.


Pakai kain pun nak juga imitate patung tu -.-''


 I think that's more than enough already right? Kitorang pun tengah musim quiz ni :O Then lagi 2 weeks dah mid sem, pray for us. Plus, dengan ura ura tsunami nak melanda sini, which I also not very sure kan, but apa apa pun kita sama sama doakan benda tu tak berlaku lah kan, amin :')

That's all, wallahualam.

P/S : Winter break ni nak pergi mana eak? :D


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Projek : Aku dan Mesir w ZineParacetamol
  • Raya 2013
  • Lingo 2013
  • Final Exam 2
  • Housemates #2
  • Marriage.
  • Mr K : Y U SO CHARMING ?
  • Winter Trip : Day 5 & 6 ( Hiking - Cairo )
  • Winter Break : Day 4 ( Sinai )
  • Happy Bornday Daddy :D