BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Housemates #2
Sunday, March 3, 2013 • 7:29 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?

Morning Earthlings! I'm bored pagi ni, so decide nak letak gambar kitorang *HOUSEMATE* cam-whore macam orang tak ingat dunia lah *tetiba kan, belum apa apa lagi dah nak letak gambar hahaha*



Dah lama tak tangkap gambar time tunggu tram *sebab banyak sangat kes pickpocket*


Since harini kawasan tu kosong and tak nampak harami ( pencuri )m kitorang pun apa lagiiii ...







Ni dalam tram pula hohoho :3















Time ni Prof belum datang :P *60 genih*


Dekat tangga pun boleh -_______-''








Happy bebenauuu muka Gshock.





Retarded face hahaha.



LikeADentist :)


Trust us, cause we're a dentist -.-'


Normal sekejap je, then jadi pelik balik haha.

Yeah, we're happy family! Cause we fly liddat :P Apa benda hang duk merepek pagi buta ni myra? I need to go now, that's all. Wallahualam.




Reunion with some Asasians :')

P/S : Tomorrow I've General Anatomy's quiz, pray for us!



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Marriage.
  • Mr K : Y U SO CHARMING ?
  • Winter Trip : Day 5 & 6 ( Hiking - Cairo )
  • Winter Break : Day 4 ( Sinai )
  • Happy Bornday Daddy :D
  • Winter Break : Day 3 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 2 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 1 ( Cairo )
  • Winter Trip : Prologue
  • Happy Birthday Ummi !