BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Mr K : Y U SO CHARMING ?
Sunday, February 24, 2013 • 9:41 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?




Hello silent readers! 

Ceh, gaya tulis macam ramai bebenauuu myra punya readers ni kan -.-'' Keep dreaming baby, you're not Kak Maria Peliks, or Dr FL or Kak Hamis Jalikha yg followers sampai beribu riban muehehe. This morning I woke up lambat sikit dari biasa T_T Usually 3.30 am tu memang dah tercongok duduk kat study table, tapi pagi ni bangun pukul 4.30 am. Lambat 1 jam woooo hahaha. So balasan nya I cannot sleep semula at 5.30 am :P Usually myra memang tidur semula and bangun pukul 7.30 am *tidur je kerja kau myra -.-''*

Tomorrow I've got Physiology's quiz, then the day after tomorrow pula quiz Dental Anatomy, then the next next day pula Carving Practical Quiz, then next week quiz Histology and General Anatomy. Fuhhhh, tarik nafas tahan nafas lap peluh hembus balik nafas phewwww. Tu baru quiz, belum lagi assignment, presentation and so on. Well, bak kata my future husband, student's life. Opsss, since when I've future husband ni?! Ohh lupa, baru semalam Kurt Schneider propose dekat I suruh jadi fiance dia, lupa nak habaq, silalah jealous ye muahaha.

Siapa pulalah Mr K yang myra duk sebut sebut ni eak? Haaa, if hampa nak tau, pi lah google nama dia. Fiance I ni memang famous, so sekali click je macam macam teruih keluar, hampa pilih lah nak baca or tengok dari mana, wikipedia kaaa, youtube kaa, up on you hihi.




Oh yesss babe, I know I know. He's handsome aight? Muahahaha. 


The best part of this is he know to play variety of instrument! Plus, he's SOOOO creative! If hangpa semua tak percaya, piii lah channel dia kat Youtube sana, tengok video yang dia buat :)


Click the picture if you guys nak subscribe dia hihi :3



Disebabkan Adik have a major crush on Sam Tsui, sebagai kakak yang comel lagi baik hati, I include kan lah this picture :P

Teruk betuii perangai hang myra, pepagi ni dah mula merepek macam nenek jiran sebelah rumah pula dah   -____________-'' Sorryyyyy ye. I really dunno apa nak bebel this morning, baru habis buat notes on Dent Anat, that's why take 10 sat. Alang alang tu terus lah tangan ni menggedik *pok sikit tangan ni* nak buat post pasal dia ni hihi.

Btw, evelibadehhhh, please *if uoollsss ingat hihi* pray for us, since quizzes semua dah start, assignment pun dari size bukit nak bertukar jadi gunung, doakan lah hopefully semua akan berjalan lancar serta dipermudahkan urusan kami amin :) Haa, I've got this from FB :




Serious lucu but meaningful :D The page : TheMuslimShow. Dia punya jalan nak sebarkan dakwah sangat cute and creative :') Oh btw, this page bukan orang Malaysia ye buat, but France :) Sangat best! Check it out yawwww :)


Since ramai sangat kawan kawan myra suka bab bab kahwin ni, that's why myra letak ni hihi :P


This one remind me of my Abah :')


This one sangat sweetttttt and overload cutenessss! :D 


Haaa, this one pun sangat smart :) You guys have NO excuses untuk tak nak solat :D

Anyway, banyak lagi comic strip yang full of Islamic's thought uoollsss boleh baca dekat MuslimShow's page ni :) Pelik betul myra, tadi beria tulis pasal Mr K, then tiba tiba pasal comic ni hahaha :) Biasalah, otak tengah reorganize semula before nak start kuliah kejap lagi, tu layan jelah apa apa yang ada ni hihi :) I need to stop now, that's all. Wallahualam.

P/S : I'm listening to Maroon 5 Medley produce by Kurt hihi :3




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Winter Trip : Day 5 & 6 ( Hiking - Cairo )
  • Winter Break : Day 4 ( Sinai )
  • Happy Bornday Daddy :D
  • Winter Break : Day 3 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 2 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 1 ( Cairo )
  • Winter Trip : Prologue
  • Happy Birthday Ummi !
  • Hanis, Qis, Faro and Shock's Trip :)
  • Africano Park.