BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Happy Bornday Daddy :D
Saturday, February 9, 2013 • 1:39 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?



10th FEBRUARY ! Actually, myra hampir terlupa ohhh harini birthday abah! Hampirrrrr. Myra baru nak tidur, then rasa ada something yang tak kena or rasa macam tak sedap, tuptup rupa rupanya harini birthday abah :D Mianhe abah, bila timing kat Egypt lambat 6 hours dari Malaysia, macam gini lah jadinya hahaha. Err, I'm forgiven aight? Sebab kalau ikut waktu Egypt, sini still 9th Feb, another 1 and half hour baru 10th Feb hihi.

Well, abah dah makin tuaaaaaa *fainting*, silalah jangan perasan handsome or muda lagi yeeee abah hahaha. Myra pernah buat satu entry pasal abah : Click click


Time abah muda muda dulu. Erk, but not that muda, because kalau gambar abah time muda lagi sakit jantung hahaha *do you get what I mean?* :P





2006! Look at his face! Hahahaha, abah abah, how come lahhh abah boleh cakap "I'm handsome" dengan full confidentnya? Hahaha :P Just joking :P


He's sending me to Unimas. Time ni nak daftar, abah ummi both of them ikut :) How sweet lahhh kan hihi.





He really like to fishing. Myra tak berapa ingat sangat, but pernah ada lah experience teman abah and kawan dia pergi fishing dulu, but seriously tak ingat kat mana, ingatan tu kabur sebab bercampur dengan macam macam movie yang myra pernah tengok dulu macam Jurassic Park or Indiana Jones, so myra confuse sama ada myra lari dekat tempat fishing tu from adik adik sbb main kejar kejar or lari sebab kena kejar dengan dinasour -.-''  Rasanya time tu Cik Li nd Cik Wa ada *his bestfriends*. Then myra tak ingat dah, yang pentingnya pergi fishing lah :P


Confirm sejuk! Pakai tebal betul hihi :P


Dah macam nak buat shooting cerita Hindustan kakak tengok gambar ni. I dunno why, but I've that Hindustan feeling tengok gambar ni *background music Kuch Kuch Ho Ta Hei please!*


Yeah itu dia Haji Normazli :)


Abah with Atik and Ayifmae on vacation :) Muka abah memang susah betul nak senyum. Suka betul buat muka 'smart' dia tu hahahaha. But yeah, that's my dad!


Haaaah, cuba kalau Incikkk Normazli senyum macam gini, tak ke handsome tu? :P








Latest gambar dengan Abah before fly to Egypt :')

Kakak dah malam malam macam gini memang tak banyak sangat idea nak tulis apa, sebab tu kakak main letak je gambar abah banyak banyak hihi *tak banyak pun actually, alasan je tu*. Btw, thanks and sorry for everything abah! I really love youuuuuu :3

Happy Birthday to youuuu,

Happy Birthday to youuuuuuuu,

Happy Birthday to Abah,

Happy Birthday to youuuuu!

Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan Abah,

Allah selamatkan kamuuuuuu!

*dah macam entry birthday ummi lah pula kan hahaha*


" Ya Allah, murahkanlah rezeki yang diberkati buat abah, panjangkan lah umur abah supaya beliau dapat beramal kepadaMu dengan double lagi, permudahkanlah urusannya dari setiap aspek, lembutkanlah hati abah untuk meninggalkan perkara mungkar and permudahkan jalan abah untuk mencapai mardhatillahMu, limpahkanlah rahmat dan kurniaMu kepada Abah, amin Ya Rabbalalamin "

Abah is a very brave and strong man, no wonder lah dari mana myra dapat traits tu kan muehehehe. Plus, abah juga sangat EGO! Haishhh, this one pun myra dapat juga, padan muka. Tapi, kalau nak compare myra and Adik, dia lagi tinggi ego, banyak sangat berguru dengan abah kan hahaha :P Just kidding. Rindu nak balik rumah, tu merepek je ni :)

I need to sleep now. Btw, entry for winter trip haritu belum habis lagi, In shaa Allah I'll continue bila ada masa :) That's all, wallahualam.


Now I know why myra suka buat weirdo faces -.-'' Hahaha.


P/S : Sanah helwah Abah! Sincerely from your lovely daughter, Kakak :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Winter Break : Day 3 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 2 ( Dahab )
  • Winter Break : Day 1 ( Cairo )
  • Winter Trip : Prologue
  • Happy Birthday Ummi !
  • Hanis, Qis, Faro and Shock's Trip :)
  • Africano Park.
  • Date :)
  • Quick Update!
  • #1