BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Harami!
Sunday, January 6, 2013 • 2:29 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Alhamdulillah harini dah habis paper Dent Term :) Tinggal Chemistry and Animal Physiology je lagiiii *yg critical subject lah, overall lagi 3 paper including Study Skill*. Actually tadi on9 lah fb sat, tengok dalam group Alex Market. Senior ada post gambar 3 perempuan jahil yang memang famous amos lah bab bab mencuri. Nak kata pick pocket pun dah tak sesuai sebab diorang dah berani main lempang lempang semua tu. Myra pun pernah tulis my own experiences dengan Harami ni dalam entry ni *click click*

Harami ni memang gelaran lah for pencuri whatsoever semua tu. Memang sekarang myra pergi kuliah kalau boleh tak nak bawa fon or duit, risau juga, tapi terpaksa bawa kan, penting benda tu. Ni haa Kak Aliah ada tangkap gambar Harami tu. Korang boleh take precaution juga, jangan takut ambil tindakan if barang korang kena curi. Selemah lemah iman tu, silalah jerit "HARAMI!" sekuat hati anda yeeee if rasa diri tu memang tak mampu nak menandingi mereka dgn cara kasar such as pukul or hentak seribu kali plus sepak ala ala Christiano Ronaldo sebab saiz badan mereka yang besar ibarat gajah di multiply seribu tapi otak sekecil Amoeba yang hidup segan mati tak mauuu *menyampah aku dengan diorang ni, haihh*.



















Haa, berani betul kak Aliah pergi follow and snap gambar diorang ni. Tapi banyak benefits dia, at least kitorang will be more careful next time. Hopefully one day semua pick pocket ni sedar lah perbuatan diorang tu tak berguna, menjatuhkan maruah Islam adalah. If kalau semua tak dapat berubah pun, sorang pun jadi lah, amin :) And, hopefully kita as a student yang memang peneman setia yang sanggup naik turun tram sebab dah sayang sangat dekat tram tu pun akan jadi lebih berhati hati plus berani, In shaa Allah.

I need to sleep now, there's a massive sand storm right now, the sound is soooo creepy yawww! That's all, wallahualam.

P/S : #PrayForEastCoast




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Adibah M Razip.
  • BERTUKAR!
  • 2013.
  • Anger.
  • Wordless Wednesday
  • I WANT A HEATER.
  • Ukhuwwah.
  • WHOM
  • HAPPY!
  • Exam Oh Exam