BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Happy Birthday Ummi !
Saturday, January 26, 2013 • 3:39 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?




Happy birthday to youuuuu,

Happy birthday to youuuuuuuuu,

Happy birthday to Ummi,

Happy birthday to youuuu !



Saengil chukaehamnidaaaa,

Saengil chukaehamnidaaaaa,

Saranghanunnn Ummi,

 Saengil chukaehamnidaaaaa !



Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan Ummi,

Allah selamatkan kamuuuu !


Yeayyyyy! Semalam myra ada tulis aight aight pasal harini birthday ummi? Siapa tak pergi baca balik click click haha. Iyuppp, today is 26th January 2013 *waktu Egypt*, ummi lahir tahun 1970, that's mean ummi dah 43 :0 Wowww, cepat je masa berlalu kan? Rasa macam baru je haritu gaduh dengan ummi tak nak tolong keluar bagi rabbit makan *er apakahhh?*, or pergi sekolah then cikgu suruh buat kad comel comel sempena Mother's Day whatsoever and balik rumah bagi ummi. Cepat kan masa berlalu?


Before Herbalife : Muka ummi very lesu (time ni dekat Sarawak, hantar myra first daftar Asasi) :(

My ummi is THE GREATEST MOTHER everrrr you know! No one can replace her to be my mom, I doubt anyone would want it right? Dulu time muda muda *sekarang dah 20, tak muda dah* umur 18, myra ada buat 1 entry special for ummi. Anyone yang tak pernah baca boleh lah nak baca : My Ummi is Super Hebat . She's a WT going to be AWT in Herbalife, I'm proud for her, despite of anything yang datang, she keeps on moving :') It's true that Allah bagi ujian yang hambaNya mampu saja, if myra lah yang kena, I don't think I can handle it :)


After Herbalife : Look at her shiny and joyful face! I really love it :D No more masalah low blood pressure, berat badan, and kurang stress compare to dulu.


Ummi with her partner in Herbalife, Ibu :D


My mom is soooooo pretty!


Adik and ummi.

There's sooooo may things I wanna to say and sooooo many things I wanna do for her, hopefully myra akan diberi kesempatan oleh Allah untuk balas jasa ummi even myra tahu jasa ummi memang tak dapat dibalas, I acknowledge it :')

Last but not least, happy birthday ummi, may Allah bless ummi ALWAYS! And ucapan yang cliche but meaningful : Semoga umur ummi dipanjangkan untuk lebih banyak beribadat kepada Allah, moga rezeki ummi dimurahkan supaya lebih senang untuk disalurkan fisabilillah, moga Iman ummi akan semakin bertambah, moga hidayah tidak dicabut oleh Allah, and moga ummi ditempatkan dalam syurga kerana rahmat Allah yang melimpah ruah, amin :)

I LOVE YOU UMMI ! Sincerely, kakak.


P/S : Happy Birthday Zainab binti Mat Yusof :D




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Hanis, Qis, Faro and Shock's Trip :)
  • Africano Park.
  • Date :)
  • Quick Update!
  • #1
  • Harami!
  • Adibah M Razip.
  • BERTUKAR!
  • 2013.
  • Anger.