BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Hanis, Qis, Faro and Shock's Trip :)
Friday, January 25, 2013 • 9:45 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Tomorrow 26th Jan : Birthday UMMI! My beloved mom :D But this entry bukan nak wish ummi, itu biar saya tulis esok mihmih, baru special sikit. Sebab kat Egypt belum 26hb lagi, tak best kalau tulis sekarang.

28hb dah gerak ke Sinai from Cairo. But until now belum decide lagi dengan Daena and Diba nak gerak bila ke Cairo. Ingat nak gerak 27hb nanti In Shaa Allah, sempatlah jalan jalan tengok piramid, pergi city center ke or mana mana jelah yang best. Yeahh, semua tu still dalam perancangan. Punya lah lembab kitorang ni kan hahaha.

And housemates yang lain baru balik dari trip ke Luxor-Aswan-Abu Simbel-Hurgadha ( Faro, Hanis, Gshock and Qis ) meanwhile Raihan pula baru gerak ke Mansoura :) Memang cuti ni rumah tak full house langsung, memasing jalan hihi.

Haa ni a few pictures diorang myra cilok cilok, iyolahh, eden tak dapat pi sana, eden cilok gambar depa semua jelah naaa :P Credit to Hanis :)


































Ni baru sikit, banyak lagi tempat cantik cantik diorang pergi, but kalau nak letak semua tak best lah kan kan kan? Kena pergi sendiri baru best, nak tulis apa pun kita tahu. Ni myra nak letak caption apa pun myra tak tahu sebab tak ingat -.-'' Padahal Shock dah cakap tempat tempat dia ni haha. I think that's all, wallahualam :)





P/S : Can't wait to go for a trip! 



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Africano Park.
  • Date :)
  • Quick Update!
  • #1
  • Harami!
  • Adibah M Razip.
  • BERTUKAR!
  • 2013.
  • Anger.
  • Wordless Wednesday