BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Date :)
Sunday, January 13, 2013 • 10:03 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Semalam after habis paper Animal Physiology, myra and Daena saja pergi Bibliotica. What is Bibliotica? Bibliotica is blablabla *did you expect me to elaborate what is Bibliotica? Darn NO hahaha.* You guys boleh tanya Mr Google sendiri Bibliotica tu apa ye click click . But senang cerita lah, library. Library bukan sebarang library tau! Maher Zain buat concert dia haritu dekat Bibliotica ni lah, dapat bayang kan tak betapa besarnya Bibliotica ni?

Paper semalam is LAST PAPER killer, bukan last paper hihi, last paper esok. That's why kitorang decide nak explore sikit dalam Bibliotica, banyak kali dah nak pergi BUT always ada aral, ada satu part tu, dah siap beli tiket nak masuk, but then tak dapat masuk sebab ehemehem *dirahsiakan hahaha*. Entrance fee dia just 2LE (RM1). Murah aight?

Dalam dia sangat besar sampai lenguh kaki kitorang pusing @.@ Dalam tu ada Antique Museum, Planetarium, Digital World and many more! Kitorang lama dalam museum sebab dalam tu pun banyak section juga. As usual dalam tu, ada part boleh tangkap gambar, ada tak boleh, so sikit juga lah yang boleh snap dalam ni.












Then kitorang pergi Library pula. Before pergi main hall dia, kitorang pergi Young's Library dulu. Comel juga lah tempat tu hihi.


Before masuk tu, ada juga pameran and statue kat situ.
































See, cute juga aight? Haha.








Haa, ni kitorang dah ke main hall pula. One word : HUGE!








See, I've told yaaaa!








Cubaan buat weirdo faces, tapi dihalang oleh Daena -.-'


So terpaksa senyum normal *kononnya*


Ni dah kat section Digital World. Takde pape sangat kat sini, boringggg.












Dia pergi search apa maksud 'Daena'. Memang tak jumpa lah kan -.-'' Sabar jelah dengan makcik sorang ni hahaha.








Dalam main hall ni pun dia ada letak barang barang antique gitu. Disebabkan kitorang pergi bukan untuk study, bergambar jelah jawabnya haha.








Banyak pula gambar semek sorang ni hahaha.














Oh, ask me nothing about those things because I know nothing! Hahaha. Malaas nak baca description dia, next next next time lah if myra rajin :p
























Haaaa, ni dah dekat Planetarium. Nak masuk sini kena beli another ticket, 2LE juga :)





Semangat haaa dia cuba benda alah tu.



































Yeahhh, I'm Dr Daena!


Angkasawati to be maybe? Hikhik.











Sorry sebab there's NO info yang membantu. Yelah, myra pergi tu pun saja saja sebab nak release stress after exam :) Banyak focus time dekat Museum tu sebab kat situ banyak sikit benda yang best. Bila dah pergi Main Hall tempat study tu, memang kitorang main pusing pusing je, orang study, kitorang berjalan dalam tu hahaha. 

I need to go now, kejap lagi ada study group pukul 9, then pukul 1pm ada SC pula. Wish us all the best for our LAST PAPER! That's all, wallahualam.


P/S : Winter break is cominggggg! :D




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Quick Update!
  • #1
  • Harami!
  • Adibah M Razip.
  • BERTUKAR!
  • 2013.
  • Anger.
  • Wordless Wednesday
  • I WANT A HEATER.
  • Ukhuwwah.