BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
BERTUKAR!
Friday, January 4, 2013 • 2:39 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?



Haa, nampak tak apa myra buat dekat blog myra? Tak nampak? Ke tak perasan? Tsk tsk, kalau tak perasan, sedih myra *lari laju laju sampai pecah rekod, kalah Usain Bolt*. Kfine kfine korang tak perasan. Actually myra dah tukar blogskin myra, tadaaaa! Sebab myra dah agak bosan dengan previous skin yang 'The Fake Smile' tu, so tukar ke 'Almost Believable'. Comel kan kan kan? Tak comellll? Kfine again, myra tahu korang jealous hahaha.

Okay, tu je nak update, I need to go now, nak sambung study Dent Term, dari tadi asyik dengan blog je, now study time, leggo! That's all, wallahualam.

P/S : Pray for us gigi-ians okay :D



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • 2013.
  • Anger.
  • Wordless Wednesday
  • I WANT A HEATER.
  • Ukhuwwah.
  • WHOM
  • HAPPY!
  • Exam Oh Exam
  • Random *AGAIN*
  • Dinner with za Housemates :D