BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Adibah M Razip.
Friday, January 4, 2013 • 4:54 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Wiwiitttt myra, this is your second post for today *big clapppp*. Dari tadi myra tak gerak gerak lagi baca Dent Term ni haa, mentang mentang wifi tgh laju *silalah lempang saya sekarang tsk tsk*. Ni saja nak kena kan Diba, hahaha. Dia kata if myra buat entry khas untuk dia, confirm traffic naik. Nak tak nak, disebabkan myra ni baik, meh lah myra tulis sikit pasai budak kecik tk berapa nak kecik ni haa.
































Haha, mati cek kalau Diba tahu cek letak gambar sesuka hati je :P Actually nak bebel apa pasal budak ni pun cek tak tau. Sebab dalam entry Housemates dah cerita overall kan hikhik. And bersyukur juga dapat roommate dengan Diba sebab senang sangat sangat nak tolerate dengan dia, Alhamdulillah. Dia ni suka buat lawak spontan juga, nanti mula lah asyik tergelak gelak je tehee :P Haa lagi satu, haritu baru release kan movie Pitch Perfect aight. Dia ni kan, kalau satu hari tak ulang tengok balik cerita tu memang tak sah, ada lah dalam empatpuluhratus kali dia tengok cerita tu hahaha.


Ada certain incident yg until now memang myra ingat Diba cakap macam time tengah study Physic : "Wehhh, boleh sakit baca physic banyak banyak ni," / "Banyak betuii cekodok cekodok stimuli nak kena tahu ni" and etc. Hahaha, if dengar dia cakap escpecially time kita tengah ralit study, memang tergelak lah on the spot. Kadang kadang kalau nampak dia buat something but myra tk sure dia buat apa and as usual myra tanya buat apa tu, dia punya confident jawab "Tengah korek hidung myra". Kfine Diba kfineeee -.-

Haaa lagi satu, mentang mentang cek turn 20 this year, dia suka betul sakat myra and yang lain, nyanyi lagi 'Generasiku' and etc. Sabaq jelah cek layan budak ni. Hahaha. Errr, Diba dah habis makan, dia tengah buka laptop tu, I think I need to stop writing sebelum kantoi cek tengah buat entry pasai dia hahaha. That's all, wallahualam.

P/S : I need to sambung study Dent Term :o







PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • BERTUKAR!
  • 2013.
  • Anger.
  • Wordless Wednesday
  • I WANT A HEATER.
  • Ukhuwwah.
  • WHOM
  • HAPPY!
  • Exam Oh Exam
  • Random *AGAIN*