BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Random *AGAIN*
Tuesday, December 11, 2012 • 8:43 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?



Alhamdulillah practical Chemistry dah habis tadi :) Everything went well, so lets pray for my success okay? Aminnnn. Okayyy, myra seriously takde motif nak tulis apa ni. So, myra nak main letak gambar sikit sikit lah. Sebab harini bukan Wednesay, kalau tak, boleh buat entry Wordless Wednesday ke kan kan kan haha :P



My hero :D Uuuuu, abah saya handsome kan kan? But he always perasan dia ni abang, not abah -____-



Adik, cece and abah :D Muka budak budak lagi Adik :P


Cece! She's soooooo cute! Errrrkkk, kalau cece tengah baca right now, sekarang awak dah tak cute hahahahaha XP


My mom and me. Errrr, I look sooooo euwwww T__T


 Disebabkan atas faktor faktor diriku yang selekeh dan serabai, terpaksa lah saya memblur kan muka sendiri. Bukan apa, takut bakal suami terkejut je kan bhahahahaha :D

Haa, tadi pun sempat lagi snap gambar sikit sikit. Banjir yang tak berapa banjir dekat Alex ni haa sebab hujan lebat :D Btw, since dah start winter ni, I pun dah stop pakai baju kurung tau, hahaha, sejuk weh, malas nak iron plus if pakai baju kurung lagi leceh sebab nak pakai banyak baju ( Alasan je ni, padahal malas nak iron ) Seluar slack pun dah tak boleh pakai sebab nipis kan. Jeans or skirt denim ala jeans je lah yang biasa I pakai. But not jeans yang skinny like that, I bring yg straight cut and baggy punya je. Itu jelah yang paling sesuai ohh. But since hujan semua ni, dah blur nak pakai apa sebab sejuk hahaha. Nak pakai winter coat, tp macam tak sesuai lagi sebab belum peak sangat kan. Gedik tak I? :P

Dahlah, panjang pula bebel kalini hahaha :P


Kabus, ni before hujan :)


Matahari pun samar samar je actually :P








Polis traffic pakai one set hitam menandakan winter :D Itu senior cakap time kitorang mula mula sampai sini dulu. Usually uniform diorang warna putih :D













Errrr, kbye -____-

I need to go now, that's all. Wallahualam :D

P/S : I'm freezing T___T I need to buy a new winter coat yg kalis air pula. Abah, ehemmm, you're reading this entry right? Kesian tak dekat your lovely daughter ni abah? Mesti kesian kan kan kan? Hihi.



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Dinner with za Housemates :D
  • Random.
  • Morning :D
  • Happiness :)
  • I love food :D
  • No-idea-for-tajuk-hihi
  • Random post.
  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D