BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Morning :D
Saturday, December 1, 2012 • 7:08 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake Today?



Hihi, saya baru perasan tadi dah berapa post saya tulis time hari Ahad :P Paham tak? Takpe, kalau tak paham pun biar jelah. Haha. Tadi study Chemistry sat, selasa ni ada quiz *Wish me all the best okay!*, ni dah 4.45am, dah stop study, just tunggu waktu subuh nak masuk je ni pukul 5.03am nanti.




Intro yang sangat merepek -.- No idea nak tulis apa sebenarnya, but saya pun tak mau update pasal dating with my housemates haritu, panjang nanti nak tulis haha. And as usual harini hari Ahad, jadual penuh TT_TT Semalam memanjang skype dengan my lil heroes : Abang, Akhi, Atik and Ayifmae *hughug*



Biasalah, kalau bercakap dengan diorang otak myra pun jadi tak betul juga haha. Plus saya memang suka menyakat Ayifmae, habis merajuk dia semalam haha XD *okay, nampak sangat takde motif tulis ni*




Harini kena bawa bekal, but tak tahu nak masak apa sebab bahan mentah dah takde, semalam Raihan dengan Gshock dah masak Ikan Asam Pedas *nyumnyum*, tinggal telur je. Tapi dah tanak nasi tadi plus kupas bawang *Haha, pepagi ahad ni memang kena buat kerja sikit kalau nak makan*, masak benda simple jelah nanti. Ada telur je, hmmmmmmmm. Buat telur masak merah boleh juga, tu benda paling simple kan kan kan? Alang alang ada sos cili, sos tomato and sos tiram.



Err okay, makin ke laut dah saya tulis ni. It's better for me to stop now :) Wahhh, rindu abah ummi and adik adik :'( Lambat betul nak balik Malaysia. Luckily, kat sini kakak tak pernah lagi homesick gila-gila haha. Maybe sebab dah biasa? Haha, dunno mehhh *takde motif lagi tulis ni -____-*







I need to go now, dah nak azan ni, that's all! Wallahualam :D

P/S : Why Not Me #np




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Happiness :)
  • I love food :D
  • No-idea-for-tajuk-hihi
  • Random post.
  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)
  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D