BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
I WANT A HEATER.
Saturday, December 22, 2012 • 6:15 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?



Adik with Kak Amalina Peter.

Okay, as usual myra punya waktu study memang awal pagi. But since winter pun makin lama makin sejuk, this time, myra memang tak boleh tahan lah weh untuk bangun awal awal gini : SEJUK! Housemates yang lain semua dah beli heater except me and Diba. Kitorang ingat boleh lah tahan, but now I memang tak boleh tahan TT____TT Pagi tadi bangun after masuk toilet je, bukan duduk dekat study table, tapi naik balik atas katil balut diri dengan Saratoga. Shivering betul, yelah, awal pagi kan -____-



That's me, but boy version, bukan girl :(

Ada 2 jenis heater, 1 yang fan macam Qis Daena and Faro Hanis punya :


And another one yang lamp punya macam Raihan Shock punya :


Ingat nak keluar beli harini or lusa, tak sure lagi. I prefer yang fan punya sebab dia more suitable lah. Actually both ada pros and cons, tu kena discuss elok elok dengan Diba semula :D Adoiii, harini target nak habiskan Dental Term : Tooth Restoration, but since sejuk sangat, otak pun jadi macam buzzzbuzzz like that :'(


I really need to STAY POSITIVE since I've SET MY GOALS :')

I need to stop now, nak sambung focus :) Pray for me okayyyy! Haaa, nak tengok jadual exam kitorang? Kot kot uooollss nak tolong solat hajat sekali ke hihi.


There you go, that's all! Wallahualam.

P/S : Study week tak macam study week since ada macam macam extra lectures. For example, harini ada lectures from 12-4 pm T___T


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Ukhuwwah.
  • WHOM
  • HAPPY!
  • Exam Oh Exam
  • Random *AGAIN*
  • Dinner with za Housemates :D
  • Random.
  • Morning :D
  • Happiness :)
  • I love food :D