BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
HAPPY!
Friday, December 14, 2012 • 8:22 PM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?



Happy betul pagi ni :D Why WHY WHY? Sebab lecture and quiz Physic CANCEL! Actually, semalam memang kecoh sebab riot dekat area Gamek Ibrahim, Azarita semua tu gara gara harini pilihan raya dekat sini kan. Kalau baca news memang teruk juga lah, sebab Barisan Penyelamat Mesir pergi kepung Masjid Qaid Ibrahim after solat Jumaat semalam. Dengar cerita, they all ni haa tak solat Jumaat but prepare untuk serang Imam Masjid tu. Lepas tu ada lah riot as usual bakar bakar kereta semua. Hmmm, diorang ni memang sensitif bab bab politik ni. Tapi, is it wajar tinggal kan solat Jumaat semata mata untuk riot gitu?? Okay, lari topic sat. Siapa nak tahu boleh lah tanya Inchikkk Google ye :D

Haa, sepatutnya kitorang semua cuti, BUT Faculty of Dentistry ni haa cerdik pandai sangat nak juga buat lecture and quiz untuk kitorang First Year. Third year pun ada lecture juga, second year saja yang cuti. Alasan dia sebab nak bagi kami cepat cepat habis belajar ( Fyi, this is our last week ada lecture, next week dah study week then FINAL ). Tapi ramai lah student yang complaint sebab situation agak teruk kan sekarang. Mula mula pihak U tak nak juga bagi cuti, dia tulis 'No holiday'. Frust juga mula mula tu haha. Bukan apa, paham tak feel kitorang as a student bila the whole Faculty cuti plus kedai kedai whatever semua tu cuti EXCEPT us and 3rd year?? Plus ada quiz Physic pula tu TT___TT

So I pun tidur macam biasalah malam tadi, and bangun pagi tadi as usual sambung study Physic. Bila dah Subuh, Diba bangun then cakap "Myra, harini takde kelas and quiz" I pun macam WHATTT? LIKE SERIOUSLY DIBA? Haha, terus lah online check fb semua. YES, CUTI! Plus bile tengok fon ramai lah pula yang DM thru twitter such as Aniq, then Daliaa and many more Whatsapp I semata mata nak confirm kan yang harini cuti. Ohhh, I'm truly happy right now yawwww! Bukan senang nak dapat cuti dekat Egypt ni haa. Lagi lagi kitorang as a dentist student. Don't ask me why, I also malas nak explain panjang panjang :D




Haa, tu jelah nak bebel pepagi ni :P Ni ada sikit gambar yang di-snap *as usual*, nampak sangat I ni tengah boring kan hahaha :D



Me and Daena :D


Me and Raihan :D


Me and Hanis :D


Raihan, Diba and Faro :D


Gangsta Omar Lutfy :P


Gshock, me and Qis :D

Kfine kfine I nampak gemuk T_T *lari masuk dapur buat shake and minum tea mix laju laju*
Err, no idea dah nak tulis apa. Saja nak update blog pasaiiii ke-happy-an saya di pagi hari haha :D Btw, TAHNIAH to Maria Elena and Asfirdaus aka Dato' sebab dah kahwin harini! 



Sorry ye Kak Maria, I curikkk gambar tunang you from your blog hikhik :D


Tadaa. gambar kahwin depa berdua :D I've got this from twitter :P

Haaa, dah lah, takdakkkk idea cek nak tulih apa naa, that's all, wallahualam :)

P/S : HAPPY nya dapat cutiiiii!




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Exam Oh Exam
  • Random *AGAIN*
  • Dinner with za Housemates :D
  • Random.
  • Morning :D
  • Happiness :)
  • I love food :D
  • No-idea-for-tajuk-hihi
  • Random post.
  • Housemates is my family :')