BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Happiness :)
Saturday, December 1, 2012 • 3:10 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake Today?



Harini memang saya tak sentuh buku langsung (Just siapkan assignment je). The End. Plus this entry saya tulis semalam, but save draft, and saya malas nak edit balik :D

Haha, merepek punya mukaddimah -.- Actually harini ada gathering or as we called it ' Family  Day ' :) Ada gathering dengan senior Dentistry ( Fyi, kitorang baru 3rd batch, so senior paling tua pun baru 3rd year, and some of them 3 and 1/2 year ), ada senior Dentistry dari Mansoura juga yang datang conduct kitorang :D Totally AWESOME! But I cerita kat bawah nanti ye :D

Pagi tadi Kak Zakiyya *Kak Z* ( 2nd year Dentistry ) datang rumah kitorang, dia musyrifah kitorang yang memang luar biasa! Dia datang bagi sharing :) Overall sharing tu based on Surah Ibrahim ayat 32-42 *Ye, sila buka page itu sekarang hihi* and cerita pasal nikmat yang kita dapat *Alhamdulillah*, then Raihan pun ada share pasal Tafaqquh yang dia pergi semalam pasal Palestine :) Yuppp, pagi yang sangat meaningful. Plus, saya nak bagitahu juga, 21hb 12 ni In Shaa Allah ada daurah, The Lost Kingdom 2 ( Macam Ini Sejarah Kita, yupp, probably korang dah tahu, or maybe not, so kalau nak tahu boleh join yeee ).




That's it for sharing :D Then skype pula with 2 girlfriends yang memang myra sangat sangat sangat sayang! Siapa lagi kalau bukan my Mag6 Fash and Kina aight? Haha, kitorang skype more than an hour youuuuu *sila laha jealous wahai Iqa Ain and Anis hahahaha*



Iqa and Kina :D


My lovely Fashihah ;D


US! We're Magnificient 6 :D








Kina and Fash :3

Okay, settle dah dua part. Next part, kitorang buat keria sebab picnic dekat Kuliyyah At Tijarah tu potluck, so alang-alang dah ada keledek or as orang Korea cakap, Goguma, kitorang buat keria jelah :D

Haa, a day before picnic tu, senior ada buat macam invitation card *not literally card, but lips and misai haha* and it reminds me time saya keluar picnic with my girlfriends! Dahlah time tu pakai tudung yang sama plus guna benda yang sama juga *paham tak?* Takpelah, if tak paham, saya upload gambar lagi senang hikhik. Picnic tu dekat Kuliyyah At-Tijarah, pukul 1.30pm-4.30pm.


Fash, Anis, Ain and meeee :D


Seeeee, kan dah cakap :) Coincidence betul sebab time tu saya pakai tudung sama. Tak percaya? Silalah scroll ke bawah.


Qistina and Daena :3


Haaaaa, kan dah cakap :)


Daena and me : Bridge Event nama family day tu :D


Disebabkan dia buat potluck, kitorang pun bertungkus lumus lah buat keria :D








Dah sampai dekat Kuliyyah At Tijarah. Buat dekat court basketball :)


Yooo, I'm Diba hohoho XD


Banyak nya rezeki Alhamdulillah O.O But as usual bila budak lelaki yang ambil dulu plus line budak perempuan panjang nak mam to the puihhh, tak dapat lah merasa semua T_T


Yeahhh, tu keria kami, ciput comel je hahaha :P


haa, sweater senior 2nd batch haha. Smart kan?


My team! 'Ngeng' nama group kami, memang TOTALLY NGENG! :D


Nampak takkkkk panjang line tu? Tak nampak ea? Haha.


Biasalah, nama pun perempuan, bergambar lah kerjanya.


Hambik kauuuu line dia T_T *dah nampak kan? Haha.*





Me and my love, Daena :)


Raihan, me and Daena, both of them are my sweetie hihi.


Ieda, dentistry rumah satu lagi :D





Me and housemates :D Sayang gila dekat korang, SERIOUSLY!


Daena takde sebab busy bergambar dengan group dia :D


Raihan and Me :D


With ze roommate Diba :)


Muslimah sejati *silalah jangan percaya hahaha*


Ni idea Hanis lah ni buat duckface plus eyesore *gedik bebenau, yikes!*


With my lovely Gshock! :D


Can you see the differences between us? HAHAHA *jahat kan I*





My Ngeng Group *from left* : Kak Amal ( dia je 2nd year group kitorang ), Fatimah, Elin and Kak Lina.


As usual from lefft : My SC, Kak Nauraa, Syira, Kak Amal and Fatimah again hahaha.


Abby, Kak Ainaa and Kak Ain :3


Picnic time!





Our gift :D


Kak Lina yang totally active haha :P


Orang lain sibuk bergambar kat depan, but kitorang sibut bergambar kat belakang haha.


See, nampak tak diorang bergambar? Time tu juga lah kitorang balik haha.


Suka gambar ni sebab muka Qis epic gila hahaha :P

Done! Actually ada lagi gambar but jenuh lah den nak meng-upload. Dah lah myra hutang my family and friends entry bab Coffee Roastery tu -____- If myra rajin, I'll update today juga In Shaa Allah, but if malas busy, myra cari masa yang lain :) I need to go now, that's all! Wallahualam :)

P/S : I have 2 quizzes this week, pray for me okayyyyy dear? Thanks !
















PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • I love food :D
  • No-idea-for-tajuk-hihi
  • Random post.
  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)
  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D
  • Ramadhan :)