BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Dinner with za Housemates :D
Monday, December 10, 2012 • 11:28 AM • 0 convicts
Assalamualaikum.

Have You Had Your Shake Today?


Okay lah, this time I'll write pasal dinner with ze housemates haritu :P Dah lama janji nak tulis, but ada je halangan *tak pasal pasal kena bebel dengan bebudak ni, bila nak update haihhh, sabaq naaa, ni haaa cek update, sukaaaa now? hahaha*  As usual, lemme upload gambar je lah naa, then kita letak caption kat bawah gitu gitu, so lagi senang aight aight? Hihi.

Ni cek upload gambar from camera Faro dulu ( Btw, if nak tengok gambar dengan lebih clear bak kata my makcik punya anak jiran sebelah rumah nenek I, silalah click ke gambar tu ye, harap maklum hahaha ) :


Faro and Qis :D


US!


Jadi photographer sat :)


Hahaha, muka Qis tak boleh bla :P


Kfine kfine, myra makin gemuk after makan carbonara
T___T

Now, gambar from my camera pula yeee :





Mine : Green-cocktail-whatever-tak-ingat-nama 
Hahaha, around 13LE.


This Chocolate/Mocca (shake) kotttttt
+-14LE :D


Ni Diba punya shake, vanilla :D Harga sama macam chocolate tu.


This Daena punya, dia ambil beef apa entah, serious tak ingat. Side dish minta fries and mashed potato. ( 49LE ++)


Ni Raihan punya *banyak kot sayurrrrr, Raihan kannnn* Seriously this one I tak ingat langsung hahaha.


Ni Faro pula. Haa, main dish dia beef something lahh, but dia minta side dish fetuccini tau, serious berbaloi beli ni :D ( 40LE ++ )


This one Diba punya :D Dia sorang je minta red sauce, yang lain minta white sauce hihi 
( 32LE ++ )


Qistina's pasta :D Seafood tuuuuu ( 49LE )


MINE! Yeah, as usual I minta carbonara, this time not fetuccini, but penna pula hihi. And of course lah adds-on shrimp, myra kan ni, mesti kena ada udang. ( 32 LE kot )


Okayyy, lagi dua ni I cannot differentiate which one is Hanis and Shock punya hahaha :D Harga diorang pun lebih kurang sama je :D





Makan timeeeee :D *nyumnyum*



Next akan banyak gambar merepek sebab kitorang memang suka main snap snap gambar, so silalah sediakan baldi untuk muntah hijau or something like that :P


Najiha :) *We will take care of her HAHAHAHA*


Acah :)


Hanis :)


Tity :D


B :D


Me hahahaha :P


Yan XD


Yah :P





Dah makan apa lagi, balik lah kannnnn :D








Shock menahan teksi *poyo habis hahaha*





Jakun bila rumah pasang lampu kelip kelip haha :D


Errrrr *sila fokus ke kaki Qis and Shock*


Lif memang tempat kitorang bergambar haha :D

Okayyy, I think sampai sini je. Tak tahu nak tulis apa sebab dalam otak ni dah pusing pusing facts about Chemistry esok, kejap Acidic kejap Basic hihi. Esok kitorang gigi-ians first year ada final exam for Chemistry practical, pray for us okayyyyy! That's all, wallahualam :)

P/S : Thanks Mr Yussuf ( betul ke Myra eja ni Shock? ) for giving us an opportunity to spend a night eating scrumptious dinner with my lovely housemates!


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Random.
  • Morning :D
  • Happiness :)
  • I love food :D
  • No-idea-for-tajuk-hihi
  • Random post.
  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)