BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Random post.
Saturday, November 17, 2012 • 6:44 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake Today?



Pagi ni tiba tiba rasa nak update but tak panjang pun, just pendek je :P Harini kitorang ada mid term Physics, wish us all the best okay! *thanks thanks hihi*. Tadi tweet dengan Kina, nasib baik ada juga kawan yang layan saya pepagi ni haha, tkde lah boring sana kan, Mag6 pula tu!

Pepagi dah bebel kat dia yang saya tak suka hari Ahad, jadual penuh plus kena berlari ke Amideast dari tingkat 5 tu (actually tingkat 7 lah, sbb B1 and B2 ada floor 1 and 2, paham tak?) Haha. So memang dah habis dental anatomy practical pagi tu, kena berlari ke Amideast, berlari tauuuu, bukan berjalan *habis keayuan kitorang berdua tau, hishhh rosak rosak hahaha*. Dah habis kena berjalan balik ke Faculty semula sebab sambung kelas until 6pm. Penat yawww! Balik time maghrib (sbb maghrib sini pukul 5.03pm sekarang). Hari lain ada je kelas until 6pm, but takde lah kena berlari sampai ke Amideast haha.



Kalau kitorang lari smart ala ala nak buat movie romantic tak pe juga.



Ini tak, berlari macam kena kejar dengan anjing sampai kaki tak sempat nak jejak tanah terus kaki lagi satu dah kena angkat, ada pahammm?


'Kitorang' tu saya and Qistina, my housemate :D

Okay lah, nak sambung focus Physics kejap, thanks sebab baca bebelan I di pagi hari hahaha XD That's all, wallahualam.

P/S : Malam ni nak tidur awal sampai I rasa bosan dengan katil! Hahaha.



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)
  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D
  • Ramadhan :)
  • Stay Positive Give Us NO Harm :)
  • Bootcamp :)
  • Siapa nak KAHWIN MUDA?