BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
No-idea-for-tajuk-hihi
Saturday, November 24, 2012 • 9:43 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake Today?


Before this saya ada mention nak story sikit sikit macam mana perjalanan saya whatsoever semua tu kan? Ohh, if tak ingat or belum baca, just click click older post yg ada dekat bawah tu ye, saya ni memang agak pemalas nak include-kan link hihi :P Btw, saya bukan nak bagi whole jadual saya or merepek repek macam makan kerepek tu, no no no. But I'll just akan letak gambar with a very cute and meaningful caption *as usual hihi* sebab saya kan memang rajin sangat sangat tahap kuasa empat ratus tujuh puluh *as usual AGAIN*. So, lemme upload gambar sat naaaa :D


 Yeahh, we live in Hammed Nasr St. Between Gamaah and Camp Caeser, but we prefer Gamaah ( Al-Bahr)


Raihan jadi model jap dekat depan pintu rumah kami hihi :) *Omar Lutfi*


Okay, sila ignore gaya yang mengada -.- Serious memang takde kerja namanya ni haha.


Ni lah jalan yang pepagi pepetang memalam and whatever lagi kami selalu lalu, takde lah smart mana hahaha.


Kat bawah tu railway tram. Depan nanti ada tangga *apa motif I tulis ni? Dunno*


Okay, one word : KOTOR. Before this asyik bagi gambar lawa lawa *takde lah lawa mana kan haha* So this time, saya letak gambar yang eeheem-kotor-eeheem pula.


Time ni kuliah pagi, gerak awal lah around pukul 8.30am, so kedai banyak tutup lagi.


Raihan again *saya yang paksa sebenarnya sebab dia je yang available time ni, yang lain belum turun lagi hahaha*


Erk, pemandangan yang sangat best T_T


Plus bau yang sangat menyenangkan *nangis golek golek tak nak bangun dah*


Haaa, ni lah tangga tu, takde lah tinggi mana -.- Saja nak letak haha.


See, Gamaah :D Erk, sila abaikan vandelisme *betul ke I ejaaaa?* yang berlaku hmmm. 


I hate this bila tengok but NO tram! Dalam hati dah macam ada orang buat band sampai tak cukup nak pam darah *paham tak?*


Poyo gangster hahaha.


Tempat menunggu yang kotor hmmm.


As usual, bergambar jelah kerja kitorang :P





Where are you my dear tram? Penat tau I bayar gaji dekat you, but you always sampai lambat, takkan nak suruh I beli jet pula untuk ke fac???


Chatting aka gossiping hahaha :P *serious muka masing masing haha*





Sesak hmm TT_TT


Sempat lagi tu berposing, padahal sesak macam apa :P





Dah sampai, kena bergegas naik lif yang macam ham-peh-se-sa-ngat 


With Daliaa, the only female egyptian yang join International Program dengan kitorang :)


Yeayyyy balik!





Muka time balik lah paling HAPPY :D


Ni dah boleh kira kosong juga, biasa mampat+ada bau percuma yg akan menular masuk dalam rongga hidung kami T_T


LIF RUMAH *tempat main tangkap tangkap gambar hihi*


Jakun sekejap bila baba dah pasang lampu kelip kelip dekat rumah :P


Lawa juga bila dia letak ni kan haha, biasa kusam dismal and sedih je tengok haha :D

Okayyy, I guess you all dah nampak kan perjalanan ke Fac yang sangat mencabar *padahal keluar rumah then naik tram je hahaha* So sampai sini jelah, saya ada kuliah pukul 8 pagi ni, nak kena kejar tram if lambat -.- Next time if wifi tak buat hal as usual, saya update pasal makanan *dari haritu lagi kata nak tulis but tak jugaaaa haha*.  That's all, wallahualam.

P/S : Harini hari AHADDDDDDD. WHATTTT? Now dah pukul 7.43am, you're lateeee myra! *faint*



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Random post.
  • Housemates is my family :')
  • New Life as a Pre-Dental Student .
  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)
  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D
  • Ramadhan :)
  • Stay Positive Give Us NO Harm :)
  • Bootcamp :)