BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
New Life as a Pre-Dental Student .
Wednesday, November 14, 2012 • 3:13 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Wah, dah lama bebenar saya tak update blog aight aight? I'm quite busy, plus connection wifi belum pasang lagi dekat rumah before this, tu yang susah nak update blog whatever yadaa yadaa semua tu. Even nak skype dengan family pun, kena pergi cafe dekat Faculty tauuu :') But semua tu dah lepas,  now rumah kami dah ada wifi yeayyy!

Banyak story actually but as usual lah kan, bila dah start menulis ni, terus blank tak tahu nak mula dari mana haha :) Apa kata if I just upload gambar je then buat caption sikit sikit, okay? *If tak okay pun, saya buat juga haha* :P



Yeay, I'm a first year student :) Slack betul gambar ni sebab ada sampah dekat tepi tepi :(


With my roommate, Diba :)


Istana Farouq di Montaza.


Garden dia :)


Faro and Qistina, housemates.


 Entrance ke Montaza.


Random pictures :D


Hanis, Najiha (Gshock) and me :)


Dalam tram :) What is tram?


Hello, I'm tram!


Physic's laboratory with Gshock, Qistina, me and Hanis.


Meet my moo moo !


Hanis and Faro *housemate


Daena, my housemates juga. sharing cerita semua dengan budak ni lah HAHA. And she really love to take picture, that's why banyak gambar dengan dia :3






Haa, banyak kan? Ni baru sikit tau, dalam fon kitorang, hmmmmm tak payah cakap lah


Dekat beach :) Saja nak tengok sunset time ni.








Daena, me, Diba and Qistina :D







Sunset :')


Hanis, Diba, Raihan, Faro, Me and Gshock :D


Night view from my balcony :)




Depan pintu rumah :D


Hanis and me dekat MyStudio *nak cuci gambar time ni*


Montaza :3




Housemates! Hanis, Me, Diba, Gshock, Raihan, Qistina, Daena and Faro.


Actually banyak je benda nak di-story kan dekat sini, yelah kan, ramai juga kawan kawan, family semua tanya macam mana life dekat sini, but jenuh juga lepas cerita satu satu, orang lain tanya lagi benda sama, that's why senang tulis dalam ni je. Tapi kalini malas sikit nak type, tu yang main upload gambar je. Ni pun dah berapa kali save draft *nampak tak tahap kemalasan saya ni nak menulis HAHA*. 

Next time InsyaAllah saya cerita daily routine pula, takde lah my mom and dad asyik tanya "Kakak biasa buat apa time ni?" Hihi. Btw, kat sini saya duduk berlapan satu rumah, memang full house lah! But seriously best, next next next time insyaAllah boleh lah buat entry pasal housemates yang innocent-tipu-tipu ni haha. And sorry sebab gambar tu memang main letak random, tak ikut sequence langsung haha. That's all. Wallahualam :)

P/S : Mid term tinggal lagi 2 written paper and 1 practical, wish us ALL THE BEST yaww!






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • We are ONE :D
  • STS di Pullman :)
  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D
  • Ramadhan :)
  • Stay Positive Give Us NO Harm :)
  • Bootcamp :)
  • Siapa nak KAHWIN MUDA?
  • #HERBALIFE : AWESOME !
  • HERBALIFE