BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Testimoni :D
Saturday, July 21, 2012 • 8:25 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)


Have You Had Your Shake Today?






Macam mana first day puasa? Saya? Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar even dalam perjalanan tu ada bonggol bonggol sikit kan, well, nama pun kehidupan right? Harini saya tak tahu sangat nak tulis pasal apa sebab nak intro bab Ramadhan pun baru entry semalam dah tulis right? Saya ingat just nak letak sikit testimoni orang yang dah berjaya sihat bila guna produk HERBALIFE yang awesome ni!



Oppss, this one BUKAN gambar testimoni orang yang dah berjaya, but testimoni orang yang errrr urmmmm entah eakkk, sesat ni HAHAHA :D



This one kak Fatin Halim yang ambil program lose weight :) Alhamdulillah dah turun from 107.9kg to 80kg.

She lost 28kgs in 3months. I will never think twice if Herbalife yg MAHAL tu boleh transform my
 life to look better n more healthier. InsyaAllah Herbalife tidaklah semahal TV Plasma,Smartphones n other branded materials. I value my health more than other things in this world. Anyone serious nk turun berat ? Pm me NOW! Only coach serious people ;) (COPY)


This one Syafiq yang ambil program gain weight and Alhamdulillah dapat naik from 56kg to 70kg. Anyone interested???? :D


Haaaa, akak ni lagi best sebab dia ada SLE, and Alhamdulillah kesihatan dia dah improved! Bonus dia yang best juga dah lose weight juga!!!


Pakcik ni pun ambil program lose weight juga :D and Alhamdulillah BERJAYA turun juga :D


Dr. Azha bekerja sebagai seorang doktor bidan dan sakit puan di sebuah hospital di Kuantan.

"Sebelum menggunakan Herbalife, saya ada masalah obese yang teruk, gout, batu karang dan fatty liver.
Alhamdulillah selepas mengamalkan pemakanan dan gaya hidup sihat, dibantu dengan sokongan nutrisi Herbalife saya telah berjaya mengubah hidup saya. Sekarang Alhamdulillah lebih sihat dan bertenaga, bonus ya sudah hampir 30 kilo berat badan saya hilang :)

Di sini saya ingin berkongsi pengalaman dan pengetahuan saya mengenai cara-cara dan langkah demi langkah bagaimana kita boleh mengubah kehidupan kita semua kepada yang lebih baik. 
Semoga perkongsian kita ini membawa manfaat kepada semua, Insya Allah :)"

*copypaste :)


Nenek nie berumur awal 90 tahun. Tak pernah miss minum Shake walau sehari. Kesihatan sgt improved. Dulu tgn xblh genggam,skrg dh blh buat signal VERY GOOD!!! Alhamdulillah!!!!


Haaa, macam mana bila baca testimoni yang dah berjaya tadi? AWESOME right? So siapa yang tak nak lepaskan peluang boleh PM/contact me okayyyy. Tak mauu malu malu sudah, nak malu ke nak sihat? Pilih lah sendiri. Jangan sayang sangat duit if kesihatan kamu semua dah tak terjaga, bahaya tau, nanti kalau bertambah kronik macam mana? Tak ke makin banyak duit akan habis? Think wisely okayyy :)

That's all, wallahualam :)

Hummairah Normazli/hummairah93/017-7663408




P/S : Best kan berbuka dengan shake? :D






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Ramadhan :)
  • Stay Positive Give Us NO Harm :)
  • Bootcamp :)
  • Siapa nak KAHWIN MUDA?
  • #HERBALIFE : AWESOME !
  • HERBALIFE
  • Zero to Hero - HERBALIFE
  • MAP :)
  • #Asasi : Last Gathering :')
  • BIRTHDAY GIRL :)