BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
STS di Pullman :)
Monday, July 30, 2012 • 1:43 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake for Sahur Today?



Semalam satu team kami pergi STS dekat Pullman Hotel, Putrajaya. Haaa, STS ni biasa nya akan explain lebih pasal produk. Siapa yang pening macam mana nak closing kepada customer dia boleh bawa pergi STS macam gini saja (Hari Pelanggan right haha), insyaAllah senang sikit kerja korang nanti haha :D Speaker yang awesome kalini ialah our new President Team member lah, Tn Hj Allen and Pn Asriah :D Banyak sangat benda yang diorang sharing tau. Siapa yang rasa nak jadi macam diorang, senang saja caranya, guna dulu produk Herbalife ni, then sign up jadi distributor, lepas tu cepat cepat qualify jadi Supervisor. Haaa, nanti kita ikut je step step yang dah disediakan. Senang saja kannn?

Bak kata Tn Hj Allen, semua orang boleh jadi President Team. Ada yang nak jadi PT ni ambil masa 17 tahun, ada yang ambil masa 1 tahun macam Chairman's Club kita Bea Bos tu. Semua tu terletak pada DECISION and ACTION kita sendiri sama ada kita nak atau pun tak nak. Tapi bila dah buat decision and action, benda penting yang kita kena jaga and take note ialah NEVER GIVE UP! Siapa yang give up tu memang rugi sangat lah. Yelah, macam macam alasan diberi mcm dapat tentangan lah, banyak keluar modal lah.

Haihhh, tu semua ALASAN saja. Sebab kalau betul betul nak, memang kita akan strive sampai dapat. Saya pun ada masalah sendiri juga, tapi buat masa ni memang tak boleh nak share dulu, nanti bila dah selesai masalah ni baru boleh share. Yelah kan, kalau share sekarang, penyelesaian tak ada lagi, apa guna right? Orang nak jadikan contoh ke or apa apa ke susah juga. Sebab tu kita share nanti sekali dengan penyelesaian, senang orang nak buat rujukan. Tapi bukan bermaksud tak share tu, terus tak cerita kat sesiapa. Saya ni pun upline saya tahu juga, dia akan try tolong sikit sikit untuk bagi jalan macam gitu :D

Haaa, saya pun malas juga nak tulis panjang panjang kalini. Semalam memang seharian penat, keluar dah pukul 4.00am, sampai pun malam buta juga. Yelah, bukan dalam negeri yang sama eventnya. Btw, 12hb Ogos pun akan ada STS di Pullman ni juga, yang awesomenya speaker kalini Pn Kamilah with her husband En Ayub ( Exc PT ), siapa yang nak boleh lah contact upline masing masing yeee :D Group saya tak sure pergi sini or pergi Kulai, sebab ada juga STS di Kulai nanti :D 5hb Ogos pun ada STS dekat Rengit ni, siapa yang nak join pun boleh contact saya di 017-7663408 :D






Kesian cek tengok Shazlin ni kena duduk bawah je sbb kerusi dah habis XD


Post meeting dengan team kami :D


Lepas tu apa lagi, tangkap gambar lah XD




Ummi and Ibu :)


Ibu and Ummi ( Ummi is my mom okayy )




With Tn Hj Allen and Pn Asriah :D


Our beloved upline Kak Suzy and En Razaleigh (Mill Team) with PT Hj Allen and Pn Asriah :) Moga cepat cepat jadi PT okayyy kak Suzy! :D


Jumpa Shazlin :) Kawan asasi Unimas :D










With Dr Kamarulzaman and Pn Aisyah, Int GET team member :D




Haaa, tu saja lah setakat ni. Bangunan hotel Pullman ni memang unik, first time sampai Pullman dekat sini sebenarnya. Kalau Pullman dekat Kuching bangunan dia macam hotel biasa saja HAHA :D That's all, wallahualam. 

Hummairah Normazli/hummairah93/017-7663408

P/S : Ya Allah, permudahkanlah urusanku, amin :')







PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Tea Mix yang AWESOME :D
  • Testimoni :D
  • Ramadhan :)
  • Stay Positive Give Us NO Harm :)
  • Bootcamp :)
  • Siapa nak KAHWIN MUDA?
  • #HERBALIFE : AWESOME !
  • HERBALIFE
  • Zero to Hero - HERBALIFE
  • MAP :)