BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Siapa nak KAHWIN MUDA?
Wednesday, July 11, 2012 • 9:19 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)


Have You Had Your Shake Today?



Haaa, nampak tak tajuk atas tu? Yesss, isu ni memang saya bet kawan-kawan UNIMAS saya memang suka bebenarrr. Mana taknya, kalau dulu kan, pantang betul tau, sikit sikit ada jelah orang yang duk post dekat group Asasi tu hahh bab kahwin awal ni. Remaja lah kan bab kata diorang. Tapi saya tahu, masing masing ni beria cakap pasal kahwin awal, tapi tak boleh nak ambil one step further untuk jalankan, sebab kenapa? Seriously semua nya sebab DUIT :)

Memang kalau tanya overall, diorang ni akan kalis bagi jawapan, student lagi, focus belajar dulu, tak main lah kahwin awal. Cehhh, cakap je macam tu kan, padahal sebenarnya tak boleh nak kahwin sebab takde duit. Yelahhh, kalau nak kata alasannya sebab study dulu, yang ramai-ramai duk couple sana sini, malam-malam pergi CAIS dating, dalam DK pun duduk sebelah-sebelah, haaa, nak jawab apa tu?

Satu lagi sebab yang saya suka Herbalife ni haaa, bila dah ada duit, boleh kahwin awal, insyaAllah banyak jenis maksiat kita boleh hindarkan right? Siapa kata Herbalife ni biasa biasa je? Dah ada duit, boleh kahwin terus, tak payah nak buat macam macam right? Macam budak zaman sekarang ni, gara-gara cinta buta whatever semua tu, banyak kemungkaran yang berlaku macam kes buang anak , anak luar nikah and so on. Nak ke kita tergolong dalam kalangan macam gitu? Tak nak kan?



Ni Kak Yana dengan husband dia :) Anak Capt Saiful >.<




Kak Maryam :)

Saya tulis entry ni sebab rasa tak puas hati bila semalam tak dapat tulis satu entry, so entry kalini untuk cover yang semalam punyalah jawabnya. Nak tulis entry yang serious, tadi dah tulis right : Herbalife AWESOME! . So saya pun decide tulis entry bab bab kahwin lah, sebab kawan se-UNIMAS saya ni tak matang sangat lagi, tapi dah beria nak kahwin tau tau HAHA, ( Bangga tak weehhh  rakan se-UNIMAS ku sekalian? Cek tulis entry ni sebab dapat inspirasi dari koranglah, tengok, betapa sayangnya cek dengan korang semua ni. I love you guysss lahhh HAHA ).

Tapi saya ni pun tak boleh nak tulis lebih lebih juga. Kenapa? Haaaa, sebab saya pun BELUM KAHWIN lagi haha. So korang boleh pergi ke blog kak Amalina Peter and Kak Nani --> Penyakit Distributor Herbalife Usia 20-25 : Kahwin , Herbalove . Haaah, akak berdua ni pun kahwin awal juga, and Kak Amalina Peter ni dah ada anak pun, then Kak Nani ni pula tengah sarat :) Kak Amalina ni saya jumpa dia time event Z2H, sebab dia jd speaker bab DMO ( internet ), and Kak Nani ni pula jumpa dia time event MEGA HOM dekat Hotel Grandriver View, Kelantan :) Do enjoy their entries peeps!


Kak Amalina Peter with her husband, Ab.


Kak Nani with her husband, Aizat.

Dah habis baca? Belum lagiii? Pergi baca cepat! HAHA. Siapa rasa nak kahwin awal mehh cepat cepat contact saya : 017-7663408 . Okayyy, korang semua jangan salah faham pulam ni bukan agensi cari jodoh or skim cepat kaya, ni Agensi JOM SIHAT bersama HERBALIFE :D Nak tahu macam mana? Nanti kita pergi event sama sama okayyy :)

That's all, wallahualam :)

P/S : Jangan lah text saya sebab nak minta tolong cari calon pula tauuu ==''




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • #HERBALIFE : AWESOME !
  • HERBALIFE
  • Zero to Hero - HERBALIFE
  • MAP :)
  • #Asasi : Last Gathering :')
  • BIRTHDAY GIRL :)
  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home
  • Random