BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
#HERBALIFE : AWESOME !
Wednesday, July 11, 2012 • 8:32 PM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

Have You Had Your Shake Today?


Sebenarnya saya target satu hari satu entry, tapi epic FAIL semalammm TT_TT  terukkan bila target yang mudah ni pun saya tak dapat buat? Saya leka blogwalking sebenarnya, baca apa yang ditulis oleh senior senior dalam Herbalife ni. Yelah kan, kalau nak compare dengan saya memang tak lah, saya ni beginner baru. BUT, beginner pun kena ada matlamat dia sendiri tau, bukan randomly set fikiran ''Oh, saya ni baru start dalam bisnes ni, tak payahlah laju-laju sangat nak jadi macam diorang, lambat ke cepat ke, bila ada rezeki nanti dapatlah tu". Haaaa, pemikiran negatif macam gini memang bahaya! Nampak sangat tak cukup motivasi. Macam mana nak tingkatkan motivasi dalam Herbalife ni? Alaaa senang je, pergi SEMUA EVENT! 

15hb July, hari Ahad ni ada STS dekat Pinetree Hotel, Batu Pahat, siapa yang nak follow boleh PM/text/call saya : 0177663408. 

Ramai kawan kawan saya yang Non-Herbalifer cakap : Apa lah sangat yang kita dapat bila buat bisnes muda muda ni, kekayaan ke? Bukan ke kita hidup ni kena bersederhana. Lagipun saya tengok orang dalam Herbalife ni semua macam nak promote promote income dia berapa, berlumba tengok siapa lagi kaya ke?


Teamwork sangat penting untuk SUCCESS !

Haaahhh ni, statement satu yang diorang selalu juga cakap dengan saya. Tapi saya buat lekkk je, fikir kesian juga kat diorang ni. Kenapa kesian? Sebab diorang TAK TAHU. Caranya bila diorang TAK TAHU senang je, bawa pergi EVENT, biar diorang tengok sendiri kenapa Herbalife buat macam gitu, ye dakkk? Setakat ni, orang hebat hebat yang pernah saya jumpa dekat event semua tu, semua HUMBLE, seriously! Makin hebat orang tu, makin tinggilah KOMITMEN dia. Kenapa saya cakap macam gitu? Senang je konsep dia, Herbalife ni MLM right? Cuba bayangkan orang yang penuh EGO, tak suka TEAMWORK, NO COMMITMENT, BODOH SOMBONG, RIAK, TAK SUKA SHARING, TAK PERAMAH and so on, boleh berjaya ke takkk? Bukan setakat orang dalam Herbalife je menyampah, customer pun semua lari lahhhh jawabnya.

Komitmen yang tinggi merupakan antara kunci kunci KEJAYAAN :)

Did you get my point here? Sebab tu saya berani cakap orang yang makin hebat ni makin tinggilah dia punya value tuu hahh. Siapa yang ada aura negatif tu, memang bukan setakat susah nak jadi President Team, nak jadi Supervisor pun belum tentu lagi righttt? Orang yang hebat ni juga ada plan mereka sendiri, punya matlamat yang jelas, betul betul komited dengan kerja dia, sebab tu ramai Gen H (30 years ke bawah) berjaya, tak percaya meh saya bagi link blog diorang part entry-entry yang best : Herbalife For Young People , Kenapa Herbalife , Suami? Keluarga? Study? Herbalife? , Hajat yang Tidak Kesampaian Kini Dikejar Semula , Belajar dan Bekerja


Genh H yang AWESOME! Who's with me? Put your hands up \^0^/

Haaa, cukup lah 5 entry tu, I know you guys nanti kan pandai nak geledah sendiri right? So alang alang dah baca entry yang saya bagi tu, pandai pandailah tekan sendiri ya kalau tak puas hati baca satu entry saja. Link yang saya bagi tu bukan nya orang biasa biasa dalam Herbalife ni, orang hebat hebat tauuuu. Dahlah HEBAT, MUDA, GEN H lagi tu. So to my dearrrr friendsss, siapa rasa nak jadi HEBAT, SIHAT, and ofcourse WEALTH, baca dulu entry yang saya dah provide dekat atas tu, then tak payah fikir panjang, terus contact saya ( 017-7663408 ) , kita pergi event STS hari AHAD ni dekat Pinetree Hotel, time event tu nanti fikir lah habis-habis okayyy :)

That's all from me >.< Wallahualam.

P/S : Jealousnya tak dapat join boot camp dekat Penang! Ummi semua pergi :'(






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • HERBALIFE
  • Zero to Hero - HERBALIFE
  • MAP :)
  • #Asasi : Last Gathering :')
  • BIRTHDAY GIRL :)
  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home
  • Random
  • :D