BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Bootcamp :)
Monday, July 16, 2012 • 2:50 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)


Have You Had Your Shake Today?




Haaahh, berapa hari dah saya tak post, semuanya sebab ada event Herbalife : Bootcamp di Hotel Ixora Penang, and baru sampai malam buta semalam, so harini gain tenaga semua baru lah nak update blog :)


Alhamdulillah event tu memang banyak bagi pengalaman, lagi lagi time post-meeting dengan TAB team kami, lagi lah seronok :) Saya pun makin seronok bila dapat banyak idea macam mana nak jadi supervisor if tak ada duit, or nak buat buddy sistem dengan lebih jelas. Macam haritu saya confuse sikit bab buddy sistem ni ( cucuk satay ).



Hahhh, 3-4 Nov ni ada lagi Bootcamp di tempat yang sama. Siapa nak join mehh text/PM saya tauu tauu.



GET team yang AWESOME! :)


Mill team yang DAEBAK! :D


And of course lah yang palingggg best dengan 20K Exc President Team : Capt (R) Saiful :D


Me (Bakal President Team Termuda di Malaysia, insyaAllah) with Capt :D

There's a lot of things yang saya belajar. Tapi kalau nak saya tulis satu satu dalam entry kali ni memang tak lah, kamu semua kena datang sendiri ke event, baru fresh. Nanti karang kalau saya sampaikan dekat sini takut apa yang korang interpret nanti lain pula maksudnya, tak ke susah HAHA :) Tapi memang best lah bila kita boleh jadi boss kepada diri kita sendiri :) Kita akan jadi lebih hardworking tauuu. 

Btw, tema dinner kali ni uniform. Haaa, tengok lah my ummi dengan sahabat baik dia, I call her Ibu :) my mom jadi budak sekolah balik and Ibu jadi Pegawai Agama haha :D


Banyak dugaan yang kami dapat tau bila ke sana. Time nak pergi and time nak balik, tapi time event ni berlangsung Alhamdulillah tak jadi apa-apa lah :) Sebab bas yang kami naik tu asyik rosak je ( Asal lah dia tak pergi servis dulu kan before nak jalan jauh niii ) . Dah sampai kat KL, tiba tiba tayar rosak, so terpaksalah kitorang kena naik bas lain and jalan kaki ke Masjid Bukhari.


Kental kan kami semua! Inilah baru semangat Herbalife namanya :D Even ada banyakkkkk halangan/rejection, tapi still go on juga :D

And yang paling best sekali bila dapat jumpa budak gemuk ni haaa, Huwaini :D my lil sis yang study dekat UIA PJ.



Adik gemuk! :D

So, untuk pergi ke kenduri kahwin one of our team member yang baru kahwin, Kak Yati, kami pun pergi ke sana guna LRT jelah jawabnya :) Tapi seronok juga even though kena banyak jalan and transit sana sini. Nak kata penat sangat, seriously memang tak rasa penat, dahaga je. Maybe sebab dah minum shake F1 kannnn? Baguskan shake ni, makanan nutrisi tuuu :D


Adik and Ummi :D


Adik and kawan dia, Ayu.

Dalam hidup ni memang banyak dugaan, cabaran, rejection and many mores, nama pun kehidupan kan. Tiba tiba bila cakap pasal kehidupan ni, teringat pula Capt Saiful ada cakap, " Ada orang tanya saya, sampai bila nak makan Herbalife ni. Saya pun jawablah, dah nama pun HerbaLIFE, so makan lah seumur hidup. Bukannya bahaya pun, makanan nutrisi lagitu. Kalau nama dia HerbaDAY ke, HerbaMONTH ke ye lah juga dia tanya saya kan, ni kan HERBALIFE " Hahaha, time tu memang saya tergelak juga bila dia cakap macam gitu. Orang kita ni skeptikal sangat bila kita nak bagi makanan sihat ni, bukannya bahaya pun.

Cuba kalau kita bagi dia roti canai ke, nasi minyak ke, ada tak dia nak tanya macam macam? Haha, takde punya, depa ambil je makanan tu then cakap terima kasih, tu jaaa. Kalau kita bagi Herbalife ni, haaa, macam macam lah depa semua tanya, baguihh kaa air ni, tak sakit ka bila minum nii, mahaiii nya lah herbalife ni. Adeiii, makcik pakcik sedara mara, meh sini cek nak habaqqq sikit naaa, Herbalife ialah makanan nutrisi, sihat. Hangpa semua nak makan berapa banyak pun tak apa naa, sebab dia mega dos. Tapi nanti kalau ambill banyak-banyak sangat, cepatlah habis jawabnya, lepastu bila beli baru, mula lah kata mahal, harga dia ni murah dah per serving tauuu dak?

Haaa, kenapa saya berani kata murah? Malasss naa nak tulis panjang panjang kat sini. Senang cerita, sesiapa yang berminat untuk lose/gain/maintain weight sempana bulan Ramadhan ni or nak cari side income yang lebih, boleh contact saya sama ada nak PM//tweet/text okayyy? 

Hummairah Normazli/hummairah93/017-7663408



I LOVE Herbalife. What about you? :D


P/S : Bak kata Capt Saiful and Pn Rahimah : Sihat Bertenaga di bulan Ramadhan, Cantik Bergaya di Hari Raya. Macam mana tuuu? --> HERBALIFE :D












PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Siapa nak KAHWIN MUDA?
  • #HERBALIFE : AWESOME !
  • HERBALIFE
  • Zero to Hero - HERBALIFE
  • MAP :)
  • #Asasi : Last Gathering :')
  • BIRTHDAY GIRL :)
  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home