BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
MAP :)
Friday, June 1, 2012 • 6:46 PM • 1 convicts
Assalamualaikum, harini flight saya pukul 3.50pm ke KL then malam ke KB pula pukul 8.20pm, jadual memang pack. Semalam keluar dengan budak group Phylox dari pukul 11.30am until 11.30pm, sewa kereta half day lah, merata kami pergi and macam macam yang dah rasa haritu satu hari, bila nak ingat semula memang lucu lah :) 

Alhamdulillah MAP untuk Asasi 3rd Batch kalini berjalan dengan lancar, semua berkat kerjasama oleh semua pihak dari admin sampailah ke penyelaras dibantu lagi oleh rakan rakan LO yang lain dan of course dengan kerjasama adik-adik kita juga yang ikut arahan dengan baiknya XD Saya nak cerita overall semua MAP pun malas juga sebenarnya, kang tak pasal-pasal jadi banyak entry pula nak dibuat macam time MAP saya punya dulu, ada 5 entry kot pasal MAP sahaja haha :D

This time just nak cerita roughly sahaja :) Sepanjang minggu MAP tu, macam macam kenangan lah yang kami semua dapat, tidur lewat pagi sebab ada post-mortem, bangun pula kena awal pagi juga, memang tak cukup tidurlah sebenarnya, but memang enjoy! Group saya no 11, mentor dia Sir Ridhwan, our group's name is Phylox, maksud dia Friendship, comel kan kan kan ? Haha. Haa, disebabkan kejap lagi saya nak gerak ke airport pukul 10.30am, saya just letak gambar LOs and ahli group Phylox sahaja okayyy? Gambar lain tu boleh pergi tengok dekat fb Paul or Sir Ikhwan :)




LOs 'kosong' :D


Phylox HWAITING! :D


Phylox punya Hero :D


And this one of course lah Phylox punya princesses except for Areppp XD


Me with Gil *ignore my face, I'm not ready yet*
Dia sangat sporting and comel :') Even dia balik awal untuk sambut Gawai, dia jumpa saya dulu, comelll kan? :)


Faz and me :) Dia ni VP group Phylox, banyak mulut and of course banyak idea juga :) 


Me and Aishah :) Muka macam chinese, comellll je, manja sikit dia ni haha :)


Me and Saniya :) Haaa yang ni pun banyak mulut juga haha :D Seronok kawan dengan dia :)


Me and Aevia :) She resemble my lil sis Huwaini a bit, perangai lebih kurang je dengan adik haha :D


Me and Is :) Take care dear! <3


Me and Mira XD


Me and Regini :) Dia sangat sporting, senang nak bekerja dengan dia nanti haha XD


Haa yang ni Shikin kot, adeiiiii, lupa lah pulaaaa ==''
#thanks Aishah !


Before proceed dengan hero group saya, this one is Thailand :) Emmy panggil Senyuman Menawan XD


Fahmi, our group leader yang boleh diharap :) banyak kredit habis kan nak contact diorang ni? haha :D


Chrisian yang banyak idea bernas :D


Solleh yang tak kisah nak buat apa sahaja bila kita minta tolong XD


Ali yang pemaluuuuu haha XD


Haziq the innocent boy :) nanti jangan diam sangat kayhhh? 


Aliff yang asyik senyummm je :)


Bila dah dapat sijil, OFFICIALLY MAP sudah habis XD

Haaa, sudah lah niii, cukup kot haha :) Ada seorang lagi perempuan yang akak tak bergambar dengan dia, Nani :') Tak sempat kot time tu, saya pun tak perasan juga. Haaa saya kena bersiap lagi ni, belum iron baju lagi ni padahal tinggal lagi satu jam nak bergerak :D Apa apa pun, jangan tinggal solat, jaga iman, belajar bersungguh2, hormat lecturers and pleaseee jangan ponteng kuliah okay, nanti kena kick, tak boleh nak ambil exam pula, wish you guys ALL THE BEST :D Btw, MAP kalini memang AWESOME! Gonna miss you all lah, loveyou :)

P/S : Keep in touch okayyyy !


Byeeebyeeee uoolllsssss:D
Wallahualam :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • #Asasi : Last Gathering :')
  • BIRTHDAY GIRL :)
  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home
  • Random
  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)