BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
#Asasi : Last Gathering :')
Saturday, May 12, 2012 • 10:51 PM • 0 convicts
Assalamualaikum. Haaa, pagi pagi buta dah ni tapi tak dapat nak tidur lagi, so apalagi, update bellooggg jelah jawabnya. Ni cek nak habaq sikit naaa *pengaruh Atikah Liyana, habis ber-speaking Utara saya* , semua student Asasi 2nd Batch ada dinner, last gathering lahhh among all of us, including all our beloved lecturers, tutors, and of course Prof Sinin and TD kita :) Pukul 9.00pm saya sampai (cun-cun sampai Ayraf Razak tengah perform, cisss terlepas tengok video Asasi, sia-sia saya sumbang tenaga bercakap time tu HAHA).


Alhamdulillah overall, dinner ni memang awesome! Maybe sebab ini last dinner kita semua kan, that's why everyone macam seksaiteddd lebih :) Ohhh, saya rasa biasa-biasa saja, tapi of course lah ada sedih juga part last-last tu tsk tsk. Tapi saya malas nak tulis panjang-panjang, you all tengok gambar jelah yaaa :D *AMARAN : gambar banyak sebab malas nak fikir nak pilih gambar mana, so main letak jelah haha :D



With Atikah Liyana <3



With Atikah Che Taib <3


With my beloved Atikahss :) Atikah Che Taib and Atikah Liyana.
I LOVE BOTH OF YOU, seriouslyyyyy :') sedih tauuu korang dua balik awal tsk tsk TT_TT


Nombor bertuah yang tidak ada lucky TT_TT


Le Awesome Mr Ikhwan, our Biology's lecturer :)


With my gorgeous Izzati Syazwani :)


With Amiza yang lemah lembut <3


With Fatin yang lucu :D


Have a safe journey my dear Sharifah :')


Son, Paskal, Michelle, Mabel, Iqrar :) *groupmate*


The handsome guy there is our lecture :) Mr Ridhwan (Biology) and Mr Adrus (IT)


Haaa, makcik sorang ni nak sangat gambar dengan Sir kesayangan dia haha :D


My girlfriends with tutor's Mathematic, Mr Deedat.


Rezeki malam tu yang Allah bagi, Alhamdulillah :)



Lecturers and tutors #1 


Lecturers and tutors #2


My love with our Brilliant Tutor's Mathemic, Mr Hud <3


With them <3


Ati and Tikah :D


Nisa, Yuha, Tikah >.<


My ONE and ONLY Farrah Anima <3


Yuha yang mengada tapi cute HAHA :D


Dinner dah tamat, SO APALAGI....


We FREE!! Haha :D Officially, Asasi sudah tamat :)

Haaaa, saya dah tak mahu bebel lagi, that's all. Apa yang penting *not kerjasama Wonderpet tu* Asasi UNIMAS ni memang sangatttttt BEST! BEST yang saya pun tak boleh nak describe macam mana tau tau. Siapa yang dapat offer Unimas tu, please lah jangan tolak tau tau HAHA. Thanks for reading, wallahualam :D

P/S : Actually ni tulis betul betul after habis dinner, cuma tak publish je, sebab tu malam nak tukar apa yang dah ditulis tu :) Kalau ada #typo sorry lah, malas nak check semula HAHA :D




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • BIRTHDAY GIRL :)
  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home
  • Random
  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T