BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
BIRTHDAY GIRL :)
Saturday, April 28, 2012 • 1:37 AM • 0 convicts


Assalamualaikum :) Tadi kata tak nak update blog kan, nak update bila dah free. Hahh, gambar siapa dekat atas tuuuu? Sebenarnya harini birthday makcik kita :D Hehe, I love to call her 'makcik', 'cik kak', or 'sang atikah'. Semalam pukul 11.30pm dia ada call tak dapat tidur katanya, saya ingat nanti esok *means harinilah* birthday dia, but just ignore kan, saja nak buat bodoh. Ingat nanti baru nak buat surprise. Tapi dari tadi plan saya tak menjadi XD Haha, ingat nanti nak keluar pergi beli kek kejap, tapi ada jelah halangan saya nak keluar haishhh geram pula. Tapi apa-apa saya nak tulis kat blog dulu, at least she know's that I remember :D Kalau menjadi, petang nanti nak keluar kejap insyaAllah. Memang tengah study week, tapi tak salah kan kalau nak keluar sekejap je nak beli kek untuk makcik saya ni? Haha :D











Seronok kawan dengan dia :) Tu je yang boleh saya cakap, kalau nak cerita dari A-Z memang tak kena ambil masa 5 bulan nak cerita :D Time bosan nak study, zrooommm pergi lari bilik dia ambil semangat, nanti borak sikit zrooommm masuk bilik semula, hahhh time tu mula bersemangat nak study. Kalau time keluar jalan-jalan, dialah peneman. Time makan, dialah penghabis makanan saya time perut saya memang dah mampu nak tanggung makanan sebanyak tu. Dia jugalah tempat saya membebel-bebel time tengah sakit, time tengah happy overdose, time tengah marah, time tengah takde mood, selain daripada Farrah Anima and Atikah Che Taib, dia juga yang sekepala tengok korea kalau time tengah bosan *ohhh, saya jarang tengok korea kat sini, selalu follow-up Running Man sahaja, yang lain-lain tu macam lagu or news sahaja lah* :) Dear friend, you're really something!! Haha, tak tahu nak describe macam mana, seronok lah yang penting :) Ramai kawan dekat asasi ni yang best-best and she's one of them :D Orang pun dah tahu if saya takde dekat bilik, means saya akan pergi bilik dialah, or bilik Atikah Che Taib *haha, dua dua Atikah kan kan* Thanks friend, for everything :) You lighten up my day here and uplift my spirit, I LOVE YOU <3 Thank you Allah for your gift for giving me such a good and kind-hearted friend :)

Dear Atikah Liyana,
May Allah bless you always, amin.
Thank you for everything :)
No one can replace you in my heart haha.
I LOVE YOU FRIEND <3


P/S: Hopefully dia baca esok or lusa, bukan harini haha :D




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Santubong : My precious moment with you guys.
  • Abah dah balikkkkk :D
  • Home Sweet Home
  • Random
  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D