BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Random
Saturday, December 17, 2011 • 8:36 AM • 1 convicts
Assalamualaikum. Esok jam 9 pagi dah gerak ke airport Senai untuk fly ke Kuching. Yes, you're right, tomorrow i'll go back to Unimas to pursue my dream. Cheh, is it your DREAM? I don't know, i want to be dentist but since Unimas doesn't have this course, so I need to change my goal into medic. As long as it include my favourite's subject, I'll be fine :) it is quite hard for me to study Chemistry, i don't know why, I feel like those formula that lingering in my mind keep fooling me around, haha ( Well, I just got A- for Chemistry in SPM, so no wonder lah agak slow Chemistry right? )

Haha, broken english, seriously. But it is better right? Daripada tak practice langsung. I love to tweet in English actually, because in twitter is more comfortable rather than facebook haha :D Aigoo, saya memang tak tahu nak tulis apa sebenarnya, perasaan bercelaru, mood pun tak betul sangat, semua gara gara sebab esok dah pergi sarawak *blame hormone haha :D

Sepatutnya sekarang dah tidur because tomorrow will be a long day with a long journey due to the long distance, but I can't sleep -.-'' haha, dont worry, it is not insomnia, but UNIMAsia :P gara gara otak banyak sangat bekerja memujuk hati supaya merelakan diri untuk bersedia secara fizikal mahupun mental untuk face hari esok :)

Haihh, i will miss you my dongsaeng :) Adik, abang, akhi, cece, atik and ayifmae, dont be nakal nakal kayhh :) and of course my parents abah and ummi. Haa, lama dah tak jumpa abah, tak sabar tunggu dia datang unimas ni :) Ehem abah, kalau abah baca ni, JANGAN LUPA janji abah untuk bulan 5 ni okay! Kakak TAKKAN lupa, lagi lagi bila libatkan benda yang kakak suka weeee *you know what I mean right? Haha.

New semester with new mission. Yeah, mission impossible! *tetiba je kan haha. I'll try my harder to get 4.00 flat, abah ummi and adik-adik, kakak akan berusaha bersungguh-sungguh, trust me :D Haa btw, don't ask me, result dah keluar ke or dapat result berapa myra? Sebab unimas belum keluarkan lagi bila result keluar and tak tahu bila akan keluar, budak budak re-seat pun akan start re-seat Isnin ni ( Alhamdulillah saya tak kena re-seat, lepas satu fasa debaran, thank you Allah ) And tomorrow, Tok Ngah yang akan fetch me dekat airport then terus pergi lunch dekat rumah dia, jumpa Mak Ngah and Cik Su sekali nanti :) Alhamdulillah Allah tolong kat situ sebab tak perlu keluar duit teksi balik unimas and duit lunch :D Love you guyss lah.
okay lah, I need to sleep right now, byebye semua, byebye korea stuff, byebye home, byebye you all *poyo je haha :) Wallahualam.

p/s : Korea <3 Abah <3 Haha


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7