BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Home Sweet Home
Saturday, December 17, 2011 • 4:04 PM • 0 convicts
Assalamualaikum. Yeah, akhirnya harini pun tiba juga kan kan :) ( Err, actually I don't know what reaction/facial expression should I use, whether it is happy or sad because I'm totally sad to return to unimas today, but I can't force my mind because i'm afraid it will influence my mood and i don't want it, i just want to be natural )

Barang-barang Alhamdulillah semua dah siap kemas and dah letak dekat depan rumah, tinggal nak masuk dalam kereta. Tinggal nak masukkan laptop dalam beg je. Check list barang for the last time kot kot ada yang tertinggal. Nanti susah pula kalau tertinggal, kalau dekat takpe juga, ni jauh. DPT, done. Boarding pass, done, kad matriks, done. Purse with money, I/C and license, done. Itu jelah yang paling penting setakat ni right?

Tiba tiba tadi ummi tanya, " Kakak, beg kakak muat lagi tak nak letak barang? " Saya jawab errmmm, entahlah ummi (Sebab barang memang dah penuh, takut overload je, trauma kot bab bab overload ni). Rupa-rupanya ummi nak suruh bawa kerepek sekali kat sana. Nak tergelak pun ada juga, yelah, karang masukkan kerepek dalam beg, nanti dia bawa masuk kargo habis hancur semua right? Nak letak sekali dalam beg laptop memang dah tak muat sebab saya letak buku-buku sekali ( beg laptop je yang dia tak timbang right, so berat bahu sikit takpe daripada kena bayar lebih nanti ). Tapi tengok keadaan lah, kalau saya rasa nak sumbat juga dalam beg, saya bawa lah.

Actually before cuti haritu, merepek lah kejap dengan Faz kata nak bawa rice cooker sebab tension tengok akak degree bawa, jimat sikit right kalau bawa? Tapi bila tengok barang sendiri yang bawa dah berat macam apa, tak jadilah. Lagipun, nanti kalau kena compund dengan Pejabat kolej, tak ke naya saya nanti? Haha :)

I need to stop0 right now, nak pergi sarapan then siap-siap. I'll miss ya my family! Byebye, wallahualam :D

p/s : Tok Ngah, don't forget to fetch me kayhh. Nanti kakak menangis kalau Tok Ngah lupa haha, kidding ya :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Random
  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8