BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
:D
Sunday, December 11, 2011 • 7:28 AM • 2 convicts
Assalamualaikum. Cuti saya dah nak habis :'( Just tinggal lagi satu minggu je nak spend masa dengan family. Nanti nak balik next time lambat lagi, nak buat macam mana, inilah life kan kan kan? Kita takkan duduk bawah ketiak parents saja, one day memang akan keluar juga ikut pathway sendiri, hopefully bila dah keluar itu akan berada dekat landasan yang betul lah, right?

Saya pun tak tahu sangat nak buat apa bila cuti dah tinggal satu minggu ni, ummi ajak pergi Air terjun Gunung Pulai esok, tapi rasa macam malas pula nak keluar esok haha :) Tengoklah kalau saya rajin, saya pergi, insyaAllah. Abah kata dia balik awal sikit, bukan 29hb, tapi 21hb. Tapiiiiii still tak sempat jumpa saya T_T

Takpelah, insyaAllah abah datang Unimas dia kata, bawa Ayifmae and Adik :D Happy pula saya, cuma tak tahu lagi bila dia nak datang, sebab belum beli tiket lagi. Adei, saya tak tahu nak tulis apa lagi, that's all, wallahualam :D

P/S : Tak nak balik Unimas lagi :'(




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)