BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
...
Thursday, December 8, 2011 • 1:04 AM • 2 convicts
Assalamualaikum. Cuti saya dah nak habis for this sem :) Alhamdulillah semua
yang di plan untuk buat dengan family berjalan dengan lancar. Cuma yang kurang best sebab abah tak ada lah T_T but it's okay. Petang-petang keluar dengan adik, pergi beli cerita korea, otak tak betul kan haha :D Time cuti jelah saya boleh main-main, time kat Unimas nanti
bukannya saya layan pun semua benda ni, belajar belajar belajar. Belajar lagi penting right? At least adalah juga usaha saya hentikan semua aktiviti lagha time kat Unimas, tak ada lah rasa burden sangat kalau otak asyik fikir main haha :D


Terlintas pula nak list out kan sikit cerita yang saya dah tengok, dah lama kan saya tak buat benda ni? Dulu after SPM macam macam saya cerita, sekarang ni susah sikit. Sebab dah kurang minat nak berblogging, perasaan malas tu dah conquer diri saya haha :D saya list ikut suka hati saya lah, bukan ikut mana yang plaing best. tapi overall, Fugitve Plan B lah yang best :D





Dah dah, baik saya stop cerita pasal korea, kalau tak memang tak habis. Sebenarnya tengah nervous ni, pihak unimas akan call certain certain budak. Why? Re-seat exam :'( Nervous sangat, takut saya pun dia TER-call. Tapi alhamdulillah setakat ni tak ada lagi, rasanya whole week ini lah dia akan call, risau tak sudah saya. Yang penting sekarang ni tinggal DOA and TAWAKKAL. Saya dah buat sehabis baik, seriously saya memang dah all out lah especially time Study Week, saya tak main main tau >.<

Janganlah dia call, AMIN. "Ya Allah, aku bermohon padaMu supaya pihak unimas tidak akan call samada saya or my parents untuk bagitahu yang saya kena re-seat, amin. Hamba bermohon padaMu agar keputusan saya above 3.7, Amin Ya Rabbal 'Alamin"

Hopefully pembca blog saya pun tolong doakan sama-sama ya :) Jasamu ku kenang hehe :D Takpe takpe, selagi saya duduk kat rumah, saya nak manfaatkan betul betul, tak nak fikir masalah yang belum pasti berlaku or tak, kita sama sama think positive kayh? :D
That's All lah, mood nervous pula datang sekarang ni :) Wallahualam

p/s: Nak tengok Athena:Goddess of War lah pula :D


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)
  • Student's diary : 6