BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Abah dah balikkkkk :D
Tuesday, December 20, 2011 • 12:06 AM • 0 convicts
Assalamualaikum. Pagi tadi time tengah bersiap nak pergi kuliah tiba tiba ada orang call, pelik juga sebab baru pukul 7.31 am, biasa pagi pagi ummi or abah yang call. Tengok tengok, abah rupanya :D happy betul time tu, abah baru sampai dekat KLIA tengah tunggu luggage. Ingat nak borak panjang sikit, tapi tengok jam takut lambat pula bersiap nanti kalau sembang *biasa sembang dengan family, meleret leret, susah sikit nak berhenti haha :D So suruh abah call nanti bila kakak dah misscall :)

Seronok bila dah tahu abah dah sampai, nak suruh abah datang Unimas cepat cepat! *ada ke patut? hehe* Adik adik lelaki saya pun dah nak balik asrama dia, budak tahfiz kena start kelas lebih awal dari budak biasa, itu yang dia dah nak daftar :'( Haa, kuliah untuk first day memang AWESOME! Saya sukaaaa sangat sangat :) Alhamdulillah dapat lecturer yang saya memang nak dia ajar group kami :) Mr T for Chemistry, and Mr Hud for Math ( memang Math TAK NAK tukar tutor pun, nak Mr Hud SAHAJA ) He is the BEST! Saya rasa Mr Hud saja yang boleh ajar group kami untuk math hehe :)

Dia cakap group kitorang yang dapat A for math ada 50 orang *clap clap* , hopefully saya pun termasuklah, AMIN :) And A- ada 18 orang. Yang kena re-seat pun 2 orang sahaja :) Memang bersyukur sangatlah dapat belajar dengan Mr Hud. Dia dahlah penyabar ( yelah, hayat 1 ni terkenal sikit dengan kenakalan budak-budaknya antara group hayat lain yang baik baik gitu ), sporting, ajar memang senang faham, lepas tu baik hati ( kalau ada birthday one of us, dia akan suruh kitorang nyanyi lagu Happy Birthday untuk lucky person tu, lecturer lain tak ada, dia yang first buat untuk kami. Ohh, Mr Ikhwan pernah buat sekali lah haha ) and macam macam lagi lah pasal Mr Hud. Belajar Math dengan dia seriously best, itu je yang boleh saya cakap :D

Then, semalam pun pergi lah Giant beli barang barang semua, poyo je pergi semua tempat padahal tak beli pun, saja main tengok tengok, tak paham betul saya *biasalah, perempuan kan? Kalau adik saya lagi dahsyat bab shopping ni haha, mianhe dongsaeng!*

Start hari sabtu ni cuti terus sampai hari selasa, sempena Christnas kan, then Cik Su ada text semalam ajak keluar jalan jalan 26/12. Saya tak kisah je, bukannya senang saya ni nak keluar, saya lebih prefer duduk kat kolej and study daripada hang out dengan kawan kawan time weekend, buat penat je. Tapi alang-alang Cik Su tak oncall haritu and saya pun baru start kuliah, kerja belum banyak lagi, baik saya ikut je kan? Ukhuwwah itu lagi penting :D

I need to stop now, kalau ikut kan ada je benda nak tulis, tapi biasalah, saya ni malas sikit nak taip, makin lama makin malas haha :D Haaa, abah, don't forget your promise untuk bulan 5 tau tau TAUUUU! Haha, kakak and adik akan ingattttt sangat sangat :D *saja je kan kakak ni :P byebye, wallahualam.

p/s: Tahniah for my ex gmc yang dapat 4.00 ( Nad Noren, Lutfi, Mok ) and 3.89 for Razif! Korang budak UM memang hebatlah :D bakal bakal Dr, amin :) pray for me also tau tau :D


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Home Sweet Home
  • Random
  • :D
  • ...
  • Bosan :)
  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita