BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Untitled :)
Sunday, November 13, 2011 • 1:14 AM • 1 convicts
Assalamualaikum :) Saya ini selalu je cakap bila free nanti nak update blog, nak story apa apa benda yang best sepanjang duduk sini, tapi bila dah free macam gini, semua benda jadi malas nak buat haha :D Saya pun tak tahu nak story apa, so, abaikan jelah ya :)

Kalau ikutkan memang banyak je nak cerita, tapi macam yang dah di-mention tadi, malas :D Ramai kawan-kawan dah balik untuk cuti semestar 1 ini, tapi saya tak balik lagi sebab ambil MUET kat sini. Sometime rasa menyesal kenapalah saya tak balik, kalau balik best sikit. Tapi sometime rasa, okay juga tak balik, boleh jalan-jalan. Cume masalahnya, hari nak keluar pergi berjalan itu lambat lagi, Selasa ini baru keluar, insyaAllah :) Plan nak pergi Air Terjun Ranchan, Jong Crocodile Farm, Damai's Beach and mana mana lagi lah yang best, insyaAllah :)

Haa, even though Raya Eid Adha dah lepas, tapi nak story lah sikit pasal ini. Saya tak balik rumah raya kali ini, first time beraya di perantauan :) Tapi alhamdulillah sambutannya sangat meriah! Orang kata tak bestlah, tak meriahlah. Itu totally salah! Memanglah diorang cakap macam itu, itu sebab diorang tak join dengan aktiviti yang disediakan macam tengok lembu kena sembelih, tolong memasak, then makan daging korban ramai ramai.

Saya tahu memang lusanya nak Final Exam, tapi fadhilat raya korban ini lagi besar dari raya Aidilfitri. Apa salahnya kita join kan? Bukannya kita buat maksiat or anything else yang melagha kan. Kita kenalah join juga benda benda yang involve semua orang, and melibatkan agama :) Mana tahu tahun depan umur kita tak panjang, dah tak jumpa lagi Raya Korban ini right?

Haish, terbebel pula macam mak nenek :P Bukan apa, frust tengok kawan-kawan terperap dalam bilik study, tak join raya ini. Ibarat final itulah segala-galanya, then merungut kat orang yang raya ini tak best langsung. Padahal itu salah. Dengan aktiviti inilah kami semua dapat mengeratkan silaturrahim sebab dapat kenal ramai akak-akak degree and master, semangat kerjasama and tolong-menolong pun jadi lebih kuat, and macam-macam lagilah benefitnya :)

Err, saya malas lah nak upload gambar, next next time lah saya buat, insyaAllah :) That's all :)
Wallahualam.

p/s : Nak balik rumah !!!
:')



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)
  • Student's diary : 6
  • Student's diary : 5
  • Student's diary : 4