BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Bosan :)
Monday, November 14, 2011 • 1:40 AM • 2 convicts
Assalamualaikum. Ya saya bosan, dan bosan, dan bosan lagi. Haha, serious tak ada kerja, pagi study MUET, then tengahari tidur, malam pergi masjid then balik bilik borak-borak dengan kawan or buatlah apa apa yang rasa saya patut buat. Cheh, kata duduk sini nak study, tapi akhirnya study sikit je, itu pun pagi-pagi sebab after mandi otak fresh kan nak study. Then masa yang lain banyak main je hehe. Takpe, start Rabu saya nak struggle *ye ke?* Kenapa tak nak start esok je? Sebab esok nak keluar pergi Air Terjun Ranchan pukul 8 pagi, yeayyyy! InsyaAllah :)


Ingat entry kali ini just nak upload SIKIT gambar, sikit saja lah ya :)


Hanisah, Nazifah, Me :)

Zafirah *my bestie* and me :)

Me and Sarah :)

Raya Eid Adha :)

Usrahmate :)

Okay dah, tu je, perasaan malasku sudah melanda. Wallahualam :P

p/s: Harini melayang RM100 macam tu saja T_T




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Untitled :)
  • I'm Fever T_T
  • maaf :D
  • Happy Birthday :)
  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)
  • Student's diary : 6
  • Student's diary : 5