BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Happy Birthday :)
Wednesday, July 6, 2011 • 2:49 PM • 1 convicts
Assalamualaikum . dah lama tak update blog :) hari ini memang kena update sebab semalam birthday adik saya yang ke 6 :) saya tak sempat nak cakap dengan dia lagi , semalam saya call rumah pukul 10 pm dia dah tidur ( biasalah , budak kecil kan tidur awal ) . nak call pagi or petang memang tak sempat sebab ada OSPE and exam Chemistry , alhamdulillah boleh jawab ( tapi tak tahu lah kan kalau jawapan nya salah ke sebab careless mistakes ) . okay , stop mumbling about that , kang tak tertulis pasal cece ( her nickname dekat rumah , cece is kakak in mandarin ) .


ini hadiah untuk cece , semua warna PINK :D

ni gambar latest dia , dah darjah 4 this year :)

ini gambar dulu dulu :)

gambar time kecil :P

Dear Siti Husnina Binti Normazli ( Afrina ) , happy birthday girl ! actually kakak pun tak tahu dah nak wish apa , sebab dah common sangat setiap kali birthday ada lah statement ' semoga panjang umur ' , ' dimurahkan rezeki ' and macam macam lagi . tapi kakak tulis saja lah okay :)

- semoga panjang umur , amin ( tapi make sure kalau panjang umur itu biar penuh dengan ibadah , not maksiat )
- dimurahkan rezeki yang halal lagi baik .
- jadilah anak solehah
- belajar rajin rajin biar dapat result exam GEMPAK :)
- blablablabla

that's all , dah tak tahu nak cakap apa . HAHA :) wallahualam .

p/s : cece dapat hadiah apa ? nak juga !




Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Ini Sejarah Kita
  • student's diary : 8
  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)
  • Student's diary : 6
  • Student's diary : 5
  • Student's diary : 4
  • Student's diary : 3
  • Student's diary : 2
  • Student's diary : 1