BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
student's diary : 8
Monday, June 27, 2011 • 1:02 AM • 0 convicts
Assalamualaikum . wah , busy busy , memang dah start busy lah sekarang ini . dengan assignment , lab report , exam , quiz and tutoriol . fuh , kadang kadang tak terkejar :) alhamdulillah setakat ini semua berjalan dengan lancar , and tak ada apa apa yang tertangguh lagi . even kalau ada ceramah agama pun saya akan cuba luangkan masa untuk join . study VS dakwah :) susah kan nak buat ? but , kuatkan hati lah . mana boleh kejar dunia saja , akhirat paling penting . but saya tak bermaksud dunia ini tak penting tau tau , jangan salah tafsir pula . hari jumaat lepas ( 24 June ) sampai ahad ( 26 June ) saya ada join satu seminar Ini Sejarah Kita ( ISK ) . seminar agama ini sangat lah BEST ! alhamdulillah banyak input input agama yang saya tahu . especially susur galur Islam lah kan . start from dari Rasulullah mula menerima wahyu , zaman kegemilangan Islam , zaman kejatuhan Islam , sehingga lah sekarang .

tapi tapi tapi , saya tak nak story bab itu dulu , kita tangguh dulu okay okay :) saya nak letak gambar time saya and kawan kawan pergi cycling dekat Kampus Barat :) and sedikit gambar time ISK .



ini Fazliana tengah cycling :))


err , ini siapa entah -.-''


ini tengah dekat jeti :) tempat berkayak .


cantik kan :) belakang itu Jambatan Tasik Cinta . ( kami panggil Jambatan Putrajaya )

tempat ini sesuai untuk berkelah tau tau :)

basikal Unimas yang best :DD

subhanaallah cantik sangat time ini :) saya suka :D

ini Leona , orang Kadazan ( Sabah ) :)

ini time Faz pergi cycling kali kedua :)

cycling oh cycling XD

and ini sedikit gambar time ISK ( actually ini just gambar main main sahaja hehe ) . next entry baru saya ulaskan apa yang saya dapat from ISK , insyaallah .

hari first pergi seminar :)

Kolej Cempaka :D

time ini nak pergi surau , snap gambar kejap :)

dah dekat nak maghrib ini :D tapi suasana macam pagi kan ?

cantik tak ? HAHA *tak habis habis gambar ini .

gambar ini AGAIN -.-''



dekat surau after solat maghrib :)

Fiqah , Faz , Syidah , Hanani , Saya

bakal bakal cikgu , 20 tahun tau tau :) tapi muka muda .

bakal doktor + engineer + cikgu :) amin .

ini Wafa :)) comel hehe .

padan muka kalian semua sebab entry ini banyak gambar tak ada info pun :p saja je saya nak letak gambar , agak malas nak taip entry hari ini . that's all , wassalam :))

p/s : ukhuwwah membina kenangan , kenangan membina ukhuwwah :D





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • student's diary : 7
  • Happy Birthday :)
  • Student's diary : 6
  • Student's diary : 5
  • Student's diary : 4
  • Student's diary : 3
  • Student's diary : 2
  • Student's diary : 1
  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !