BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Student's diary : 5
Monday, June 13, 2011 • 12:00 AM • 2 convicts
Assalamualaikum :) harini dah start kuliah , tapi saya kuatkan semangat juga nak finishkan entry untuk Minggu Aluan Pelajar ini . nanti my future-freshie boleh dapat gambaran tak banyak , sikit kan kan kan :) especially denda duduk separuh and refreshment yang kebudak-budakkan itu ( alhamdulillah saya tak pernah kena denda ^^, ) and sorry , actually gotong royong dulu baru treasure hunt , saya tersalah taip untuk entry lepas , mianhe :)

Gotong Royong dalam Kampus :)

pagi pagi dah kumpul dekat dewan and duduk dalam group . pakai baju pre-university UNIMAS oh oh , smart baju nya , warna hitam :) then lecturer ( actually tak sure siapa yang datang bagi taklimat HAHA ) bahagikan zon untuk group itu kemas . group saya dapat zon 4 , saya nak explain kena kemas dari mana sampai mana pun tak boleh , tak reti nak explain :p kita tengok gambar jelah okay okay :) all pictures credit to Rasyidah Amin .


candid , everyone seems to be excited !

hoyeah hoyeah , semua kemas dengan bersungguh sungguh :)

silalah kaut daun daun kering itu ya rakan rakan :)

my lovely group , ZEUS !

okay , rasyidah amin macam nak masuk dalam plastik sampah saja :D

again , my dearest group , ZEUS HWAITING !

jumpa ranting kayu then jadikan ia as penyumpit , apakah ?

berat oh tolak tayar bas ini , seriously "_"

bas UNIMAS ku gemilang ~

my group , from left : syidah , fiqah , me , arin , qila , janna , muhazah .

my group also , from right : tikah , fatin , ana , leona , gina :)


first time makan celurut * i dont know whether it is a cenurut or celurut :P

that's all , anneyong :)

p/s : penat juga gotong royong ini kan kan kan :)





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Student's diary : 4
  • Student's diary : 3
  • Student's diary : 2
  • Student's diary : 1
  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !
  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(
  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina