BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Student's diary : 3
Sunday, June 12, 2011 • 4:54 AM • 0 convicts
Assalamualaikum . hoyeah hoyeah *apakah ? HAHA . dah dah , jom scroll down , tak payah baca intro ini okay :)

Lawatan ke Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan :)

pukul 2.00 pm hari selasa dah kena kumpul dekat dewan unimas . then bahagikan ikut group bas , saya dalam group 3 . then pukul 2.30 pm dah gerak ke sana . FPSK ini bukan terletak dalam campus unimas dekat samarahan ini , tapi dekat Kuching . memang dalam 30 minit juga lah . on the way ke FPSK pun sampai tertidur tidur dalam bas sebab penat sangat krohkrehkrohkreh . saya duduk sebelah Syazwani Seth :) sampai je dekat sana , awal awal lagi lecturer dah pesan JANGAN tangkap gambar :) sebab nya ada replica orang lah , organ organ dalaman yang diawet and organism pelik pelik HAHA . cuma dekat bahagian O&G saja boleh tangkap gambar sikit :)



Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan







okay , habis sesi lawatan balik lah kolej . dalam bas tidur lagi HAHA krohkrehkrohkrehagainandagain , penat ohh XD sampai je kolej , terus pergi masjid and solat asar . then pergi dewan sebab ada riadah petang *as usual . malam itu pula tengok movie Homeless to Harvard . best movie nya . " If we have nothing to believe in , we still have ourself to believe in " okay fine , saya kurang setuju dengan statement ini sebab kita as a muslim still ada Allah kan kan ? tapi overall cerita dia memang banyak pengajaran and iktibar lah yang boleh diambil :)

p/s : next entry pasal gotong royong . hoyeahh , saya kemas unimas itu ( merepek merepek ) . all pictures credit to Rasyidah Amin .







PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Student's diary : 2
  • Student's diary : 1
  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !
  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(
  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)