BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Student's diary : 2
Thursday, June 9, 2011 • 11:58 PM • 0 convicts
Assalamualaikum . huh huh huh , dah lama tak update blog . busy oh busy tau tau :) then bila nak buat entry ikut hari agak complicated sikit sebab aktiviti sangat banyak and best best tau . so saya decide nak tulis entry ikut aktiviti jelah , senang sikit . ada faham ? HAHA , kalau tak faham takpe takpe , saya tak kisah , siapa rasa nak baca , baca lah . sejak akhir akhir ini mood nak menulis kurang sikit , sebab itu stail penulisan saya agak hambar je *tak tahu lah kalau korang semua baca macam biasa saja HAHA .

LO and signature :)


yeah , ini task pertama yang kami dapat . sampai sampai saja and terus pergi daftar bilik and hantar borang kad matriks , tuptup dapat kertas untuk ambil signature LO ( 30 sahaja ) . hari first saya tak bawa kertas nya , time itu rasa sangat cuak lah kan sebab tengok students lain semua beria-ria minta signature LO . then time itu dah nekad esok mesti bawa kertas itu then terus nak minta signature 10 LO , serious macam nekad habis lah . but bila bawa esok , pagi selasa itu saya cuma dapat 5 sahaja tau . orang lain ada yang dah dapat 10 lebih dah . then time hari selasa saya and kawan kawan bawalah kertas signature itu . aktiviti untuk haritu adalah lawatan ke Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan for asasi sains hayat and Fakulti Kejuruteraan untuk sains fizikal . aktiviti itu dibahagikan kepada 2 trip . saya dalam trip kedua ( 2.00 pm - 5.00 pm ) . so pagi itu memang takde aktiviti lah kan . ramai students asasi balik bilik , tapi saya and kawan kawan terus pergi minta signature LO . alhamdulillah dalam masa 1 jam dah dapat 22 tandatangan . means kena minta lagi 8 orang SAHAJA *happy happy . tapi bukan senang nak dapat tandatangan itu sebab dia bagi task untuk diselesaikan baru LO akan bagi tandatangan . then hari rabu saya and kawan kawan terus minta lagi , and dah dapat 30 ! bayangkan pada mula mula tandatangan saya dalam golongan yang sikit , then hari rabu saja dah full . dak lain semua belum penuh lagi *bangga jap HAHA . tapi at the end LO tak minta pun tandatangan itu , dia suruh simpan buat kenangan *nanges jap . thanks kepada semua LO yang bagi tandatangan :) and kepada yang tak bagi pun thanks juga :D

ini nama akak and abang yang sudi bagi tandatangan ( LO lain pun sudi juga , cuma space dah tak muat untuk minta dalam kertas itu , LO ada 42 , tapi kotak ada 30 )

Kak Syaza
Abang Qaedi
Abang Afif
Kak Sofea
Kak Munifatin
Kak Nelly
Kak Natasha
Abang Doman
Kak Shafa
Kak Zakiah
Abang Nizzal
Abang Haris
Kak Khadijah
Kak Hanani
Kak Jannah
Kak Stacy
Kak Jasmin
Kak Effa
Abang Afee
Abang Syahmi
Kak Maisarah
Kak Rohaniza
Kak Hidayah
Abang Abid
Kak Farah
Kak Dayang Hashimah
Abang Nas
Kak Shane
Abang Luqman

p/s : kepada LO yang tak tersenarai namanya , harap maaf :P nanti saya cuba listkan *tak janji HUHU




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Student's diary : 1
  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !
  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(
  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T