BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Student's diary : 1
Tuesday, June 7, 2011 • 10:30 AM • 0 convicts
Assalamualaikum . yeah , setelah 4 hari saya sampai sarawak , memang tak sempat nak online langsung . seriously busy sangat sangat sangat sangat . but hari ini online lah kan sebab tengok tentatif untuk esok tak banyak taklimat ( lebih kepada outdoor activities ) , so barulah terlintas nak online :) my lil sister sibuk saja nak tahu macam mana life saya kat sini HAHA ( gaya macam dah bertahun saja duduk kat unimas ini kan ) . so saya ingat nak buat entry so-called-diary gitu . err , gambar banyak dekat camera ummiku sayang , so tak boleh nak upload lagi ( next time okay )

4 June 2011 : 5am dah gerak ke airport senai then 7.50am fly ( actually 7.30am but delayed ) . sampai dekat airport Kuching around pukul 9.20am gitu . then settle bab airport ( macam takde function saja story pasal ini HAHA ) . senior senior yang sambut kami semua memang
SUPERB lah , dengan tolong angkat beg nya lagi . kalau begnya satu saja takpe juga , ini tak , dah lah banyak , berkilo kilo pula itu ( err , agak terasa lah part ini ) . then gerak lah ke unimas and settle kan bab pendaftaran . and alhamdulillah saya dapat sebilik dengan Mrs Eli . i happy tau tau tau :) at least plan nak sebilik dah dapat , seronok ohh . and kitorang rapat dengan budak bilik sebelah kiri , Syafiqah and Hanani ( best sangat sangat kawan dengan diorang weh ) . lepas itu start lah aktiviti ..... kalau nak tulis aktiviti apa memang agak panjang , and as usual lah saya malas nak taip , i'm the Queen of Laziness okay :p

errr . untuk 5-8hb june agak panjang if nak story satu satu sebab nak kumpul cerita memang lah kan . actually plan nak tulis satu entry untuk satu hari . tapi disebabkan kesuntukkan masa yang teramat amat *broken malay HAHA . so kemungkinan tak buat lah macam *nanges jap . nak upload gambar tadi but Mrs Eli tengah tidur sekarang and cik mantek a.k.a Rasyidah Amin ( my new friend ) tak datang bilik pula sebab kebanyakkan gmbar ada dengan dia . so next entry jelah jawabnya saya boleh nak tulis panjang panjang *sorry adik sebab kakak tak dapat nak upload gambar lagi , nanti okay ?

that's all , nak tidurrr juga . penat . anneyong chingu XD

p/s : lapar lah pula sekarang , anyone who like to give me some food ? huhu






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !
  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(
  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T
  • busy memanjanggg ...