BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Happy Birthday :)
Wednesday, June 15, 2011 • 10:57 PM • 2 convicts
Assalamualaikum . hari ini merupakan hari lahir adik saya yang ke 3 :) saya pun tak tahu macam mana nak wish dia oh . tadi call abah then minta tolong dia kirim salam dekat abang saja ( his nickname at home ) and wishkan terus lah . yelah , dia budak insider , tak boleh bawa phone , macam mana nak contact dia kan . nak tunggu dia call memang tak lah HAHA .

Muhammad Huzaifah bin Normazli ( 16 June 1997 )

ini gambar lama . muka kanak kanak lagi :p

ini dah besar lah . konon konon matured :p muka dia lain sikit dari kitorang HAHA .

anyway , saja nak wish sikit sikit . penat lah nak tulis panjang panjang ini HAHA *assignment banyak lagi tak siap .

semoga panjang umur and murah rezeki *cliche -.-
may Allah bless you *amin
semoga ingatan kuat and senang untuk menghafal *jangan lupa juzuk lepas lepas
semoga bertambah handsome *walaupun pada hakikatnya abang memang tak handsome HAHA
semoga dapat biasiswa lagi *boleh share share dengan kakak kan kan kan

semoga blablabla
semoga dushdashdush
semoga dan semoga dan semoga *apakah ?

serious tak tahu nak tulis apa apa lagi . that's all from now .

abang suka kek warna biru kan kan ? nah ambil kek ini , penat kakak buat tau XD

p/s : kakak , kak ebi , akhi , cece , atik , arif , abah , ummi semua SAYANG abang <3 jadi anak soleh okay ? :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Student's diary : 6
  • Student's diary : 5
  • Student's diary : 4
  • Student's diary : 3
  • Student's diary : 2
  • Student's diary : 1
  • nervous T_T
  • SEGMEN taraa - Nombor saya !
  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(