BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
upu results :)
Friday, May 6, 2011 • 1:25 AM • 0 convicts
Assalamualaikum
harini result upu dah keluar 12 pm tadi ,
and alhamdulillah saya dapat tawaran course yang saya minat ,
cuma tempat je lain


yeah , Kuching mari !
haha , alhamdulillah saya happy dapat tawaran ni ,
and kalau takde aral melintang , saya akan ke sarawak lah jawabnya :)
Faz a.k.a Mrs Eli pun dapat sama dengan saya juga ,
lagilah saya bertambah happy sebab sama dengan dia .

selain kami , ada lagi 3 orang yang dapat unimas juga ,
izan , afifi , and ammar :)
kita jumpa di sana okay , insyaallah .
kemungkinan besar saya tak pergi KMJ T__T
sebab hati ni lebih prefer ke arah unimas ,
anyway , istikharah je lah jawabnya :)

siapa yang study dekat Unimas ?
any suggestion or comment boleh lah just bagitahu dekat saya ye ,
macam mana life dekat sana :)
thanks tau tau tau ^^,

that's all ,
anneyong

p/s : tak sangka saya dah besar :) HAHA . belajar mana mana pun sama sahaja , yang penting usaha :]




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?
  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah