BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
unimas . . . again HAHA :)
Monday, May 9, 2011 • 1:56 AM • 3 convicts

Assalamualaikum :)
okay , korang mesti dah bosan kan saya asyik bebel bebel pasal unimas
padan muka , dulu saya selalu cerita pasal korea , cakap saya asyik cerita pasal korea je ,
haa , sekarang ambil kau , meh sini saya bebel bukan pasal korea ,
so kenalah story pasal unimas pula :)
dah nama saya nak sambung belajar kan ,
tak kan nak buat entri
' Harini saya dah bersalin untuk kali ke 3 , siapa yang
due sama dengan saya , sila angkat tangan ala-ala Usop Wilcha ! '

okay kan dah merepek ,
back to the topic :)
nampak gambar kat atas tu ?
tak nampak dengan jelas ea ?
alalala kasihan HAHA , silalah click untuk tumbesaran ,
kalau korang ambil magnifying glass pun belum tentu boleh baca dengan jelas lagi ^^,

yeah , harini dah keluar offer letter ,
and student Pre-University Unimas kena daftar 4hb June or 5hb June ,
means ada 2 hari lah untuk pendaftaran ,
but before tu , kami semua kena daftar online dulu ( e-daftar ) ,
and bila dah daftar , i'm officially Unimas's student :)
tak percaya ? hahh , tengok lah gambar kat atas tu , that's the proof .

happy sebab dah letak jawatan as penganggur terhormat ,
excited sebab nak start bekerja di bawah jawatan baru as a student ,
sedih sebab kena tinggalkan family T__T
jauh tu dapat unimas , memang family akan jarang-jarang lah datang *nanges jap* ,
but that's life , sampai bila saya nak duduk bawah ketiak mak kan .
lagipun memang tu lah lumrah hidup ,
tapi bila difikir fikir balik ,
haih , bila saya dah start belajar ni means no more honeymoon .

sebab saya akan belajar belajar belajar
sambung degree then belajar belajar belajar
sampai jodoh belajar belajar
kahwin kerja kerja kerja kerja ,
dapat anak , kerja sambil belajar kerja sambil belajar ,
that's it !

wah , means masa saya dengan family pun dah makin kurang kan ,
confirm lepas ni rindu punya tahap petala kelapan ,
takpe takpe , tak bermakna jarang jumpa and berjauhan
kasih sayang pun turut berkurangan right ?
yeah , I LOVE MY FAMILY SERIOUSLY :)

that's all ,
sebak pula bila fikir nak study jauh dari family ni ,
dulu study dekat MRSM Gemencheh , Negeri Sembilan
pun homesick macam apa
( tp saya tak tunjuk kat family , saya kan anak sulung , malu kalau adik adik tahu kakak dia homesick HAHA )
ini lagi , Sarawak tu !
takpe , at least saya boleh belajar berdikari ,
kot kot kejap lagi sambung degree dekat oversea ( AMIN ! ) ,
dah biasa lah kan :)
wassalam

p/s : I LOVE MY FAMILY AGAIN AND AGAIN :) i'm proud to be unimas student !





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • unimas-student-to-be
  • upu results :)
  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?
  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !