BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
shopping LAGI ?
Thursday, May 26, 2011 • 12:55 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)
yeah , lepas asar nanti nak keluar dengan Abah and beli selimut , external hard disc . tapi kan , nanti saya ingat nak minta seluar slack , baju biasa , stoking comel comel , and apa apa lah yang saya rasa nak beli nanti . HAHA , abah kan baru dapat gaji ( ohh happy sungguh ! )


tapi kan , kalau saya beli lagi , saya nak letak kat mana eak ? beg dah penuh sangat . urgh , pandai pandai lah saya settle kan . ummi suruh bawa iron sendiri , memang nak bawa pun , nanti kat bilik senang , kan Mrs Eli ? ( HAHA , kita ini confident betul macam confirm satu bilik je , tapi MEMANG nak satu bilik pun ) .

but as usually , the same problem keep lingering on my mind , PENUH ! beg sudah PENUH -.- terpaksa lah kena arrange balik pakaian huhu T_T err , actually nak tulis entri pendek ini je XD rasa pelik bila saya tulis entri pendek ( pendek kan entri kalini berbanding entry dulu dulu ? )
err , that's all for now okay :) anneyong !

p/s : yayy , esok lepak rumah Hanisah . love you dear !




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T
  • busy memanjanggg ...
  • lega , fuhhh :)
  • sahut cabaran admoyu
  • saya jatuh cinta dengan NORMAZLI dah lama dah :)
  • my name in Japan pula -.-
  • my name is Park Sung Gi :)