BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
SEGMEN taraa - Nombor saya !
Sunday, May 29, 2011 • 9:48 AM • 3 convicts

Assalamualaikum . harini memang saya takde idea nak tulis apa , kalau ikut kan saya memang tak nak update blog hari ini . tup tup si mak cik kurusss keyna ini tag saya ( kalau orang yang saya tak rapat , jangan harap lah saya layan tag anda HAHA ) . err , tapi keyna jangan perasan pula okay ? :D segmen ini sweet taraa yang anjurkan . so , siapa yang agak agak rajin just click header bawah ini okay okay okay ?

1. Buat Entry bertajuk "SEGMEN Taraa!- Nombor Saya!"
- done ! kalau tak percaya , silalah butakan mata anda okay :)

2. Copy header miss ni, kalau boleh miss nak korang link kan ke url ni. :D
(maaf header tak lawo..dlm usaha ni :D)
- lawalah header nya ! settle :)

3. Cerita lah apa sebab sebab nya.
- kalau rasa nak baca , scroll down ke bawah okay :) kalau tak nak , dushdush hamek kau haha

4. Tuliskan url korang kt comment miss ni.
- pasti dibuat selepas ini , check it out yawww .

5. Tag kat kawan kawan korang :D
- saya mahu tag anda my sweetheart syamim :)

6. Takda cara yang keenam :P
- err , apakah ? HAHA

agak agak uollss lah kan kan , saya suka nombor berapa ? 3 ? nope ! 7 yang lurus lurus bab kata keyna tu ? nahhh . okay , stop guessing now , its useless HAHA . i love 9 :) yeah , why ? kenapa ? mwowae ? errr , suka hati saya lah .

the main reason is ....do i need a reason for liking something ? HAHA . actually , it is just something that errr , that ummmm , entah lah , i dont know XD sebab memang macam tu lah . kalau orang tanya , eg :

stalker *why must stalker ? HAHA , suka hati aku lah : " kau suka nombor berapa myra ? "

me : " 9 "

stalker : " kenapa 9 ? kenapa bukan 7 ? "

me : " kenapa kena 7 ? kenapa tak boleh 9 ? "


stalker : " sebab keyna kata dia suka nombor 7 , aku ingat kau suka sama macam keyna "

me : " oh , maksud kau , apa yang keyna suka aku kena suka juga lah ea ? kalau keyna suka a*ap , does it mean that i must like him too ? "

stalker : " .... "

me : " yeah , i won ! HAHA . conclusion , stop asking me that stupid question and complaining why i must like it and why not . "

err , saya tak bermaksud yang segmen ini stupid ( this segmen is TOTALLY BEST sebab it is quit easy and enjoying , seriously ) , HAHA . tapi , maksud saya jangan lah tanya soalan pelik pelik and pertikaikan HAHA . kalau baca comment jannah dekat blog keyna ( yang pasal bilangan huruf dalam nama ) , boleh juga saya kata yang saya suka nombor 9 sebab bilangan huruf dalam nama saya HUMMAIRAH ada 9 :)

and saya pula lahir bulan 9 , saya suka zaman kegemilangan saya pada umur 9 tahun , saya suka dapat result PMR saya dengan 9* , saya suka kahwin pada bulan 9 , saya nak honeymoon dekat 9 tempat , saya nak 9 rumah , saya nak ada 9 kereta porshce , saya bakal mempunyai 9 orang anak , saya akan membuka 9 cawangan klinik gigi saya , suami saya mempunyai gaji 9 angka , saya seorang sembilan-ians . HAHA :D *apakah ?

whoaa , banyak juga 9 saya kan kan kan ? lagi nak apa ea ? saya pun tak tahu lah HAHA . haa , list korean's group/band yang saya suka ( i'll list out 9 of them ) :

- Super Junior *screaming like crazy until i become insane XD
- U Kiss *yelling at their eardrum 100 time
- Beast *pushing them towards wall and dush dush HAHA
- Big Bang *throwing hundreds roses at them
- SHINee *packing my things and start a new life with them
- SS501 *dancing with them especially in MV Love Like This
- B1A4 *kyaakk ~ baro baro baro !
- Boy Friend *kidnapped the TWINS
- SNSD *kissing them especially Seohyun

okay , that's it . why i put Super Junior at the top ? oh , come on ! i love super junior , can i say that i am one of the ELF ? HAHA . yes of course i am :)

peh , ini nombor memang shemartt habis hoho :D

err , alamak , saya sudah merepek . back to the topic . saya SUKA nombor 9 . so , kalau awak tak suka pun , do i look like i care ? HAHA . sembilanohhsembilan , kenapa lah kau ini handsome sangat ea ? HAHA

that's all , kalau saya tulis makin panjang , makin banyak melalut dari tulis benda penting , wassalam .

p/s : i miss Super Junior M fan meeting at Putrajaya yesterday T__T





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • i dont know what to post -.-
  • last day hangout with Hanisah :'(
  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T
  • busy memanjanggg ...
  • lega , fuhhh :)
  • sahut cabaran admoyu