BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
my name is Park Sung Gi :)
Friday, May 13, 2011 • 11:21 AM • 0 convicts
QUICK UPDATE *ENTRI YANG MEREPEK LALALA haha*

Assalamualaikum , tadi blogwalking then jumpa entri my name is Shin Rin Rin ( version korean ) by cherita farahin :) bila baca entri tu , saya pun tergedik gedik ala ala artis hollywood lah kan nak cuba try test *berapa banyak dah languages saya guna*
yelah , konon konon nak tahu apa nama korea saya HAHA .

pergi lah dekat website The Name Generator . then buat lah ikut prosedure . click click , oh , my name is Park Sung Gi HAHA :) saya suka nama tu ( actually saya suka nama korea yang start dengan Park HAHA ) . lepas tu saya pun dengan gedik nya buat lah nama chingu saya yang minat korea juga , BUT before that , saya mula dengan geng Magnificient 6 dulu . lets check it out yawww :)

kina : Shin Sung Hyo ( smart tak nama kau kina ? HAHA )
hanisah : Han Neul Neul ( HAHA , kelakar dohh nama kau anis ! )
iqa : Ahn Neul Neul ( nama kau lebih kurang ngan anis je HAHA )
ain : Shin Sung Gi ( nama kau gabungan nama aku and kina HAHA )
fashihah : Shin Min Neul ( err , ni dah berapa banyak gabungan dah ?? HAHA )

okay , settle Magnificient 6 , now nak try dengan kawan kawan yang LOVE korea pula :)

keynakina : Shin Neul Byul
Mrs Eli aka Faz : Shin Neul Neul
Jehan : Park Chan Rin
Amalina Amira : Park Min Rin
Adnan Lutfi : Lim Ha Chan
Aleeya Zuki : Lim Neul Neul
Zizie Shukri : Shin Sung Rin

okay cukup cukup , penat aku taip nama sorang sorang , siapa agak agak nak cuba , pergi buat sendiri okay HAHA . but i still love my real name , SITI HUMMAIRAH NORMAZLI :) ini saya saja saja nak main main tau , takde niat nak tukar nama or whatever semua HAHA .

that's all , anneyong :)

p/s : Park Sung Gi :) agak agak kalau saya jadi actress kat sana guna nma ni boleh famous tak ? HAHA




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • checklist T_T
  • i'm a teenager :)
  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be
  • upu results :)
  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)